x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • El sonido de los colores - Pati de Llibres
  • El sonido de los colores - Pati de Llibres
  • El sonido de los colores - Pati de Llibres
  • El sonido de los colores - Pati de Llibres
22.00
El sonido de los colores
Castellà
Jimmy Liao
Barbara Fiore Editora
A partir de
22.00
El sonido de los colores

A l'Àsia Jimmy Liao és tot un referent i algunes de les seves obres han estat portades al cinema. Aquí, tot i no ser tan conegut, és també un autor de referència i fa uns anys el Gremi de Llibreters va otorgar el simbòlic Premi Llibreter d'Àlbum Il·lustrat al seu llibre La noche estrellada. El sonido de los colores acull els personatges de les diferents obres de Jimmy Liao (Desencuentros, La piedra azul, El pez que sonreía, The Moon Forgets, Secretos en el bosque...) creant referències creuades entre ells i els personatges més coneguts de la literatura infantil (El soldadet de plom, Els tres porquets, L’aneguet lleig, El petit príncep, La ventafocs, El màgic d’Oz...). Els personatges omplen de vida aquesta ciutat que recorre la noia cega protagonista pujant i baixant escales contínuament, entrant i sortint del metro a les palpentes, a la recerca del tresor, “una hoja de oro enterrada en algún sitio”, del fruit més saborós, “la manzana roja más jugosa”.


El llibre parla de la pèrdua de la infantesa, on tot era llum i color, fent coincidir el pas a la joventut amb la pèrdua del sentit de la vista de la protagonista. Com en una paràbola, la noia deixa l’exterior de colors vius aclaparadors i baixa a l’interior del metro, de tonalitats fredes, que va adquirint vida gràcies als personatges amb qui es creua. L’interior del metro està pobladíssim, però ella se sent sola, com mostren les referències a obres d’artistes com Escher, Matisse i Gauguin. Cada vegada que surt a l’exterior insisteix en la recerca en el record de les sensacions oblidades relacionades amb la vista: “Ya no recuerdo la sensación de contemplar el cielo azul.” La noia reflexiona sobre quin és el seu lloc al món i acaba trobant en el seu interior el camí cap a la llum: “Busco en mi corazón el débil parpadeo de la luz.” El llibre el tanca el poema de Rilke “La ciega”: “Ahora ya no tengo que pasar sin ello: / todos los colores se traducen / en sonidos y olores.”

TAMBÉ US AGRADARAN
16.00

Jennifer Berne i Vladimir Radunsky conviden el lector a participar amb Albert Einstein en un viatge ple de curiositat, humor i descobriments científics.

10.95

Inspirat en l'obra de la Casa dels Ratolins

15.50

Original àlbum il·lustrat amb encunyats sobre la lluna.

18.50

Un text per a totes les edats: per a filosofar amb els petits o per a debats entre adults. Meravellós!

15.95

Una divertida i captivadora història sobre el que passa quan els nens desafien als adults.

16.50

El primer títol de la col·lecció «Animals contra el canvi climàtic».

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !