x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • El sonido de los colores - Pati de Llibres
  • El sonido de los colores - Pati de Llibres
  • El sonido de los colores - Pati de Llibres
  • El sonido de los colores - Pati de Llibres
22.00
El sonido de los colores
Castellà
Jimmy Liao
Barbara Fiore Editora
A partir de
22.00
El sonido de los colores

A l'Àsia Jimmy Liao és tot un referent i algunes de les seves obres han estat portades al cinema. Aquí, tot i no ser tan conegut, és també un autor de referència i fa uns anys el Gremi de Llibreters va otorgar el simbòlic Premi Llibreter d'Àlbum Il·lustrat al seu llibre La noche estrellada. El sonido de los colores acull els personatges de les diferents obres de Jimmy Liao (Desencuentros, La piedra azul, El pez que sonreía, The Moon Forgets, Secretos en el bosque...) creant referències creuades entre ells i els personatges més coneguts de la literatura infantil (El soldadet de plom, Els tres porquets, L’aneguet lleig, El petit príncep, La ventafocs, El màgic d’Oz...). Els personatges omplen de vida aquesta ciutat que recorre la noia cega protagonista pujant i baixant escales contínuament, entrant i sortint del metro a les palpentes, a la recerca del tresor, “una hoja de oro enterrada en algún sitio”, del fruit més saborós, “la manzana roja más jugosa”.


El llibre parla de la pèrdua de la infantesa, on tot era llum i color, fent coincidir el pas a la joventut amb la pèrdua del sentit de la vista de la protagonista. Com en una paràbola, la noia deixa l’exterior de colors vius aclaparadors i baixa a l’interior del metro, de tonalitats fredes, que va adquirint vida gràcies als personatges amb qui es creua. L’interior del metro està pobladíssim, però ella se sent sola, com mostren les referències a obres d’artistes com Escher, Matisse i Gauguin. Cada vegada que surt a l’exterior insisteix en la recerca en el record de les sensacions oblidades relacionades amb la vista: “Ya no recuerdo la sensación de contemplar el cielo azul.” La noia reflexiona sobre quin és el seu lloc al món i acaba trobant en el seu interior el camí cap a la llum: “Busco en mi corazón el débil parpadeo de la luz.” El llibre el tanca el poema de Rilke “La ciega”: “Ahora ya no tengo que pasar sin ello: / todos los colores se traducen / en sonidos y olores.”

TAMBÉ US AGRADARAN
15.00

Una investigació hilarant que us farà riure pels descosits. Qui s’ha fet caca damunt del cau de la talpeta just quan ella en sortia?

16.00

Jennifer Berne i Vladimir Radunsky conviden el lector a participar amb Albert Einstein en un viatge ple de curiositat, humor i descobriments científics.

15.00

Si voleu educar en el respecte als altres i la llibertat personal, llegiu la història de la Clementina, que decidirà el seu destí fugint de la presó en què s’ha transformat la seva relació de parella.

12.50

Història tranquil·la, d'amistat i superació personal, il·lustrada i escrita amb delicadesa. Us estimareu tant aquests personatges literaris que els haureu de fer un bon lloc a les vostres vides.

15.00

Quin gust té la vostra lluna? I la dels vostres fills? Podeu descobrir-ho amb aquesta història de companyonia alhora que parleu de la importància de la cooperació i de la diversitat de preferències.

14.50

Faula dolçament il·lustrada i explicada textualment amb dues veus, una dirigida als adults (lletra d’impremta) i l’altra als infants (lletra lligada), que parla de la necessitat de viure els canvis amb confiança.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !