x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • El retorn de Telma l'unicorn - Pati de Llibres
12.95
El retorn de Telma l'unicorn
Català
Aaron Blabey
Barcanova
A partir de
12.95
El retorn de Telma l'unicorn

Tothom troba a faltar el seu unicorn preferit, però a la Telma no li agrada gaire de tornar-se a posar la banya i la purpurina de nou. De totes maneres, amb l'ajuda del seu millor amic Otis, s'adona de la importància de difondre l'amor i l'alegria, sense fer cas del que la gent pensi. A la Telma no li va agradar això de ser famosa: així que va fugir i va desaparèixer...Però el món es va quedar desolat. «Enyorem el nostre unicorn!».«Telma, és hora de tornar a brillar amb llum pròpia...

TAMBÉ US AGRADARAN
20.00

Cinquanta anys solcant els mars: en temps de pau i de guerra, en calma i assotat per la tempesta. La història de Clementine i la vida del seu capità, deixants vibrants plasmats amb gran realisme.

24.00

CAT. Tots portem en l’interior un buit que de vegades creix i d’altres es fa petit, però, per sort, mai no desapareix del tot. Perquè la vida és plena de trobades i de pèrdues.

15.50

Original àlbum il·lustrat amb encunyats sobre la lluna.

38.00

Llibre i peluix gris El monstre de colors.

15.90

De vegades les grans històries tenen els principis més petits.

15.00

Quin gust té la vostra lluna? I la dels vostres fills? Podeu descobrir-ho amb aquesta història de companyonia alhora que parleu de la importància de la cooperació i de la diversitat de preferències.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !