x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • El pirata metepatas - Pati de Llibres
  • El pirata metepatas - Pati de Llibres
  • El pirata metepatas - Pati de Llibres
  • El pirata metepatas - Pati de Llibres
9.00
El pirata metepatas
Castellà
Rocío Antón, Lola Núñez, Claudia Ranucci
Edelvives
A partir de
Categories
9.00
El pirata metepatas

Roque és un pirata àvid de tresors, però té mala sort. Aborda un vaixell, i el carregament és xocolata en pols que es barreja amb l’aigua del mar. N’aborda un altre, i el carregament són esponges que xuclen l’aigua. N’aborda un altre, i el carregament són gelats que es fonen... El seu lloro li recorda una vegada i una altra que cada vegada que pirateja torna a ficar la pota i ell s’empenedeix de no haver-lo educat millor. Fins que troben un veritable tresor: un bagul ple de llibres, entre els quals hi ha un abecedari que el pirata utilitza per aprendre a llegir. Ja pot llegir històries al seu lloro. Ara sí, sap que està educant bé el lloro.


La història és divertidíssima i la llegireu i regellireu rient totes les vegades. I sentireu els infants repetir de cor la frase del lloro des del principi fins al final. El llibre va acompanyat d’unes cartes amb els personatges de la família pirata i una proposta de diferents jocs (famílies, descoberta de personatges...) que us faran compartir estones lúdiques més enllà de la lectura.

TAMBÉ US AGRADARAN
25.00

ESP. Canción de Navidad, de Charles Dickens, il·lustrada per Roberto Innocenti, qui ambienta l’obra a Londres durant l’època victoriana.

12.90

La llegenda de Sant Jordi en rodolins!

13.00

Recull de contes imprescindible del pedagog de la imaginació i creador de la Gramàtica de la Fantasia.

59.90

ESP./ENG. Els tres llibres CD bilingües (castellà i anglès) que combinen la narració de les vivències de Rolf i Flor amb les seves cançons, creades per The Pinker Tones i il·lustrades per Miguel Gallardo.

19.90

ESP./ENG. El tercer llibre CD bilingüe (castellà i anglès) que combina la narració de les vivències de Rolf i Flor amb les seves cançons, creades per The Pinker Tones i il·lustrades per Miguel Gallardo.

18.95

Una carpeta amb la síntesi de quatre contes, els puzles dels contes i tres possibles finals: el tradicional, el que proposa l’autora i un en blanc perquè el feu vosaltres amb el retolador esborrable.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !