x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • El pez Arcoiris - Pati de Llibres
  • El pez Arcoiris - Pati de Llibres
  • El pez Arcoiris - Pati de Llibres
  • El pez Arcoiris - Pati de Llibres
15.95
El pez Arcoiris
Castellà
Marcus Pfister
Beascoa
A partir de
15.95
El pez Arcoiris

En veure el llibre, el primer que crida l’atenció és el pez Arociris: entre les escates de colors, vermelles, blaus, verdes..., el pez Arcoiris en té unes de ben diferents perquè estan impreses amb una tinta metàl·lica platejada que les fa tornassolades segons com s’hi reflecteix la llum. El pez Arcoiris és el peix més bonic de l’oceà. Les seves escates tornassolades projecten mil colors. El pez Arcoiris se sap el més bonic de l’oceà i n’és vanitós. Aquesta actitud fa que els seus amics se n’allunyin i el deixin de banda.

 

La solitud porta el pez Arcoiris a reflexionar i buscar ajuda, que troba en les paraules del pop Octopus, qui el farà veure on rau el problema (en la vanitat) i com pot resoldre’l (amb generositat). Quan el pez Arcoiris es desprèn d’una escata tornassolada per donar-la a un altre peix, descobreix un nou sentiment molt plaent en el seu interior. És l’inici de la felicitat. A mesura que es mostra més desprès amb els altres se sent més fàcilment acceptat, es troba més a gust amb els altres peixos i el sentiment alegre es contagia.

 

Aquesta història de Marcus Pfister fa pensar els infants. Podreu parlar amb ells del concepte d’un mateix alhora i de la relació de l’individu amb el grup. L’autoestima i la convivència són els grans aprenentatges que Pfister treballa a través del valor de la generositat en El pez Arcoiris.

TAMBÉ US AGRADARAN
13.00

Una nova aventura del peix Peixet. 

20.00

Aquest àlbum de Jimmy Liao ens convida a deixar-nos endur per la imaginació i utilitzar-la per transformar les nostres capacitats i la realitat que ens envolta.

15.00

La Clementina decidirà el seu destí fugint de la presó en què s’ha transformat la seva relació de parella.

15.90

Trenta històries simpàtiques per riure, somiar, volar i viure aventures d’allò més emocionants amb dracs fabulosos!

14.50

Faula dolçament il·lustrada i explicada textualment amb dues veus, una dirigida als adults (lletra d’impremta) i l’altra als infants (lletra lligada), que parla de la necessitat de viure els canvis amb confiança.

14.00

Una vaca pon un ou! Un esdeveniment esbojarrat revoluciona la vida quotidiana en una granja singular ja de per si. Una història divertidíssima que us farà riure a petits i grans.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !