x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • El pequeño teatro de Rébecca - Pati de Llibres
  • El pequeño teatro de Rébecca - Pati de Llibres
  • El pequeño teatro de Rébecca - Pati de Llibres
39.50
El pequeño teatro de Rébecca
Castellà
Rébecca Dautremer
Edelvives
A partir de
39.50
El pequeño teatro de Rébecca

Gairebé un centenar de personatges es pugen a l'escenari del petit teatre de Rébecca Dautremer. Un llibre amb espectaculars encunys que recull molts dels personatges i algunes frases dels llibres d'aquesta magnífica il·lustradora.

TAMBÉ US AGRADARAN
12.60

Un imprescindible que es compon de cinc relats hivernals.

16.00

Endinsa’t en el món en miniatura de la casa dels ratolins, una casa que no s’assembla a cap altra! El Sam és el millor amic de la Júlia. La Júlia és la millor amiga del Sam. El Sam és SUPERtímid. La Júlia és SUPERcuriosa. Tornen a viure junts una pila d’aventures a la casa dels ratolins.

22.00

Aquesta és una història sobre crims no resolts en terres llunyanes, en ciutats ocultes després de la boirina. És una història sobre la maldat i sobre una lleial amistat. És una història sobre enyorança, esperança i cruels traïcions. Aquesta és la llegenda de Sally Jones.

15.00

Posa en relleu la necessitat de pensar i, a través de l’enginy, vèncer les pors i aconseguir milllores col·lectives sabent quin és el lloc que un mateix ha d’ocupar en aquesta col·lectivitat.

15.50

"Llegeix-lo, t'agradarà i et sorprendrà; no en podem parlar fins que te l'hagis llegit." És la recomanació per a adolescents, joves i adults que fan els lectors i lectores del club de lectura.

15.50

Original àlbum amb encunyats sobre la lluna.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !