x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • El pequeño teatro de Rébecca - Pati de Llibres
  • El pequeño teatro de Rébecca - Pati de Llibres
  • El pequeño teatro de Rébecca - Pati de Llibres
39.50
El pequeño teatro de Rébecca
Castellà
Rébecca Dautremer
Edelvives
A partir de
39.50
El pequeño teatro de Rébecca

Gairebé un centenar de personatges es pugen a l'escenari del petit teatre de Rébecca Dautremer. Un llibre amb espectaculars encunys que recull molts dels personatges i algunes frases dels llibres d'aquesta magnífica il·lustradora.

TAMBÉ US AGRADARAN
16.00

Jennifer Berne i Vladimir Radunsky conviden el lector a participar amb Albert Einstein en un viatge ple de curiositat, humor i descobriments científics.

14.90

Vas a llegir aquest llibre? No sé per què, però ho dubto, de debò. Segur que ni tan sols acabes de llegir aquest text. No et preocupis. Para què vols conèixer els problemes d'un pingüí si amb els teus ja tens de sobres? Fixa't bé: el món és un desastre! A més, potser ni tan sols t'agraden els pingüins. Nassos

18.00

Una cosa perduda apareix a la ciutat. Només un noi desocupat mostra interès i l’ajuda a trobar el seu lloc. El noi ens explica la història del temps que van conviure.

15.00

Posa en relleu la necessitat de pensar i, a través de l’enginy, vèncer les pors i aconseguir milllores col·lectives sabent quin és el lloc que un mateix ha d’ocupar en aquesta col·lectivitat.

12.50

Història tranquil·la, d'amistat i superació personal, il·lustrada i escrita amb delicadesa. Us estimareu tant aquests personatges literaris que els haureu de fer un bon lloc a les vostres vides.

22.00

Una noia cega explica quines sensacions percep recorrent la ciutat on conviuen els personatges més coneguts de la literatura infantil amb els personatges de les diferents obres de Jimmy Liao.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !