x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • El peix Irisat - Pati de Llibres
  • El peix Irisat - Pati de Llibres
  • El peix Irisat - Pati de Llibres
  • El peix Irisat - Pati de Llibres
15.95
El peix Irisat
Català
Marcus Pfister
Beascoa
A partir de
15.95
El peix Irisat

En veure el llibre, el primer que crida l’atenció és el peix Irisat: entre les escates de colors, vermelles, blaus, verdes..., el peix Irisat en té unes de ben diferents perquè estan impreses amb una tinta metàl·lica platejada que les fa tornassolades segons com s’hi reflecteix la llum. El peix Irisat és el peix més bonic de l’oceà. Les seves escates tornassolades projecten mil colors. El peix Irisat se sap el més bonic de l’oceà i n’és vanitós. Aquesta actitud fa que els seus amics se n’allunyin i el deixin de banda.

 

La solitud porta el peix Irisat a reflexionar i buscar ajuda, que troba en les paraules del pop Octopus, qui el farà veure on rau el problema (en la vanitat) i com pot resoldre’l (amb generositat). Quan el peix Irisat es desprèn d’una escata tornassolada per donar-la a un altre peix, descobreix un nou sentiment molt plaent en el seu interior. És l’inici de la felicitat. A mesura que es mostra més desprès amb els altres se sent més fàcilment acceptat, es troba més a gust amb els altres peixos i el sentiment alegre es contagia.

 

Aquesta història de Marcus Pfister fa pensar els infants. Podreu parlar amb ells del concepte d’un mateix i de la relació de l’individu amb el grup. L’autoestima i la convivència són els grans aprenentatges que Pfister treballa a través del valor de la generositat en El peix Irisat.

TAMBÉ US AGRADARAN
15.95

Un llibre per passar una bona estona i reflexionar sobre l’enveja.

10.40

Cadascú té un punt de vista concret sobre el que ell coneix del seu entorn. Unint els diferents punts de vista, aconseguirem tenir una visió global.

15.00

Descobrir la felicitat buscant en un mateix i trobar, a més, el propi talent. Un llibre dels imprescindibles en la biblioteca personal de tot infant.

 

13.00

Com Un llibre, Colors és màgic! Seguiu les indicacions escrites amb lletra de pal i descobrireu que teniu poders. Barrejareu colors, en creareu de nous i jugareu sorprenent-vos cada vegada que passeu pàgina.

14.50

Un llibre que no parla de l’amor i l’amistat, sinó que els mostra, ens els fa viure. Després de llegir el llibre, voldreu viure amb el lleó protagonista. Voldreu ser aquest lleó.

13.90

Llegim junts i juguem! Cal seguir les indicacions d’Hervé Tullet, escrites amb lletra de pal (tots els jocs tenen les seves normes). Resseguirem línies, farem saltar punts, bufarem, mourem el cap, caminarem de puntetes... I riurem junts.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !