x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • El peix Irisat - Pati de Llibres
  • El peix Irisat - Pati de Llibres
  • El peix Irisat - Pati de Llibres
  • El peix Irisat - Pati de Llibres
15.95
El peix Irisat
Català
Marcus Pfister
Beascoa
A partir de
15.95
El peix Irisat

En veure el llibre, el primer que crida l’atenció és el peix Irisat: entre les escates de colors, vermelles, blaus, verdes..., el peix Irisat en té unes de ben diferents perquè estan impreses amb una tinta metàl·lica platejada que les fa tornassolades segons com s’hi reflecteix la llum. El peix Irisat és el peix més bonic de l’oceà. Les seves escates tornassolades projecten mil colors. El peix Irisat se sap el més bonic de l’oceà i n’és vanitós. Aquesta actitud fa que els seus amics se n’allunyin i el deixin de banda.

 

La solitud porta el peix Irisat a reflexionar i buscar ajuda, que troba en les paraules del pop Octopus, qui el farà veure on rau el problema (en la vanitat) i com pot resoldre’l (amb generositat). Quan el peix Irisat es desprèn d’una escata tornassolada per donar-la a un altre peix, descobreix un nou sentiment molt plaent en el seu interior. És l’inici de la felicitat. A mesura que es mostra més desprès amb els altres se sent més fàcilment acceptat, es troba més a gust amb els altres peixos i el sentiment alegre es contagia.

 

Aquesta història de Marcus Pfister fa pensar els infants. Podreu parlar amb ells del concepte d’un mateix i de la relació de l’individu amb el grup. L’autoestima i la convivència són els grans aprenentatges que Pfister treballa a través del valor de la generositat en El peix Irisat.

TAMBÉ US AGRADARAN
15.00

Quin gust té la vostra lluna? I la dels vostres fills? Podeu descobrir-ho amb aquesta història de companyonia alhora que parleu de la importància de la cooperació i de la diversitat de preferències.

18.95

Plantejat com un receptari, cada doble pàgina parla d'una emoció: por, simpatia... La presenta en un relat líric i suggeridor, i proposa una recepta per perdre la por, oferir simpatia...

16.00

Àlbum il·lustrat El monstruo de colores (esp.), d’Anna Llenas. Per parlar de les emocions amb els petits i compartir-les.

15.50

Una història sobre la diversitat i les necessitats de cadascú.

11.95

L’Elmer és el referent de l’acceptació d’un mateix tal com és i del tractament positiu de la diferència en la lij. Juntament amb Babar i Pomelo, és un dels elefants més estimats pels lectors.

15.00

Aquest àlbum és un clàssic modern de la lij. Anima a observar l’entorn i la pròpia vida amb una visió artística i valora la paraula. És un bon recurs per endinsar-se en el món de la poesia.

 

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !