x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • El papagayo de monsieur Hulot - Pati de Llibres
  • El papagayo de monsieur Hulot - Pati de Llibres
  • El papagayo de monsieur Hulot - Pati de Llibres
  • El papagayo de monsieur Hulot - Pati de Llibres
15.00
No disponible
El papagayo de monsieur Hulot
Castellà
David Merveille
Kalandraka
A partir de
Categories
15.00
No disponible
El papagayo de monsieur Hulot

Aquest llibre sense paraules de pàgines desplegables és un homenatge de Merveille al personatge cinematogràfic que va crear el director francès Jacques Tati: Monsieur Hulot, un personatge innocent, alegre i despistat, molt despistat, que està enamorat. En la vida quotidiana de Monsieur Hulot tot és possible, potser gràcies a aquest amor que es desvetlla al final del llibre.

 

En la primera doble pàgina el dia comença i en la segona Monsieur Hulot surt a passejar per París (la ciutat de l’amor) amb la seva bicicleta, però no us penseu que baixa les escales i se’n va per la vorera o pel carrer... Monsieur Hulot surt de casa amb la bicicleta pel fil d’estendre la roba! Desplegant la pàgina dreta veureu que comencen els desgavells per allà on passa sense que ell en sigui conscient.

 

Les llibreteres del Pati de llibres destaquem d’aquest àlbum la senzillesa de l’ús del desplegable i la força narrativa que té. Cada doble pàgina és com una fotografia d’un espai concret per on Monsieur Hulot passa en la seva passejada. Un cop situat en aquest espai, el lector desplega la pàgina dreta i troba les conseqüències divertidíssimes del pas de Monsieur Hulot per aquell lloc, que ara està completament transformat.

 

Aquest és un llibre per badar, emocionar-se i riure pels descosits. Per deixar passar les hores observant petits detalls graciosos de cada doble pàgina i veure quins passen de l’interior del desplegable a la doble pàgina següent, fent que la trama narrativa es desenvolupi amb molt d’humor al llarg de la història.

TAMBÉ US AGRADARAN
17.90

Estem entusiasmades amb aquesta proposta artística completament oberta (no conté ni una sola indicació textual!). Hervé Tullet ofereix els materials (plantilles) i el suport (llibre quadern) amb els quals els infants deixen fluir la pròpia creativitat sense cap limitació.

12.95

La gent del circ arriba a la ciutat! Munten la carpa, preparen les exhibicions de cada número i esperen que arribi el públic amb ganes de passar-ho bé. L’espectacle és a punt de començar!

15.00

Un llibre que conté moltes històries entrellaçades un dia de tardor a la ciutat. Cada cop que el llegiu podeu triar la vida d’un personatge diferent. Sorpreses en totes les lectures!

15.00

Àlbum sense mots que mostra el cicle natural en constant evolució recuperant un món postnuclear gràcies a una nena perseverant en la seva missió transformadora i al poder regenerador de vida del seu amic cérvol.  

16.00

Llibre sense paraules que explica mitjançant la seqüència d’imatges com una nena juga amb el mar. Atenció: no us deixeu enganyar per l’aparença senzilla... Hi ha diferents nivells de lectura.

15.00

Un llibre que conté moltes històries entrellaçades un dia d’estiu a la ciutat. Cada cop que el llegiu podeu triar la vida d’un personatge diferent. Sorpreses en totes les lectures! 

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !