x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • El país dels 260 clons - Pati de Llibres
  • El país dels 260 clons - Pati de Llibres
  • El país dels 260 clons - Pati de Llibres
  • El país dels 260 clons - Pati de Llibres
15.50
El país dels 260 clons
Català
Meritxell Martí, Xavier Salomó
Cruïlla
A partir de
15.50
El país dels 260 clons

CAT. El país dels 260 clons. Jugueu amb l’Estel i el Pol a trobar els idèntics, a cada doble pàgina hi ha tres nivells de dificultat. Ànims! A cada escenari s’hi amaguen diversos personatges i elements idèntics. Pareu atenció per trobar-los tots.

TAMBÉ US AGRADARAN
12.95

Imaginació al poder!

12.00

Com podem passar-ho bé en espais naturals en l’entorn urbà? Si viviu a la ciutat aquest és el vostre llibre: un munt d’activitats per descobrir la natura i jugar a l’aire lliure al poble i a la ciutat.

14.90

Busca la sortida de cada un dels laberints d'aquest llibre, magníficament il.lustrat; troba les pistes amagades i resol els misteris més críptics. Només així aconseguiràs el teu propósit!

10.95

Si t’agrada dibuixar i t’agraden l’Ottolina i l’Ada Goth, aquest és el teu quadern de dibuix.

18.95

Una carpeta amb la síntesi de quatre contes, els puzles dels contes i tres possibles finals: el tradicional, el que proposa l’autora i un en blanc perquè el feu vosaltres amb el retolador esborrable.

15.50

Jugueu amb la Paula i el Pablo a trobar les diferències, cada cop n’hi ha més i és més difícil veure-les, i resoleu pistes per avançar en el recorregut que fan per l’illa de les 160 diferències.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !