x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • El monstruo de colores. Álbum ilustrado - Pati de Llibres
  • El monstruo de colores. Álbum ilustrado - Pati de Llibres
  • El monstruo de colores. Álbum ilustrado - Pati de Llibres
  • El monstruo de colores. Álbum ilustrado - Pati de Llibres
16.00
El monstruo de colores. Álbum ilustrado
Castellà
Anna Llenas
Flamboyant
A partir de
16.00
El monstruo de colores. Álbum ilustrado

Un monstre s’aixeca amb les emocions barrejades i una nena l’ajudarà a destriar-les i organitzar-les relacionant-les amb colors. Per a cada emoció l’àlbum presenta una doble pàgina que parla de l’emoció concreta: “La alegría es contagiosa. Brilla como el sol...” seguida d’una altra doble pàgina que explica què notem quan sentim aquella emoció: “Cuando estás alegre, ríes, saltas, bailas...” Quan la nena i el monstre tenen les emocions (alegria, tristesa, ràbia, por, calma) destriades, la nena pregunta al monstre: “¿Y ahora, se puede saber qué te pasa?” L’última doble pàgina dóna la resposta amb una imatge sense text plena de cors, i el rosa és el color triat per expressar aquesta emoció. Sabeu quina emoció sent el monstre?

 

Aquest llibre treballa les emocions bàsiques amb un enfocament desenfadat, de manera senzilla, centrant l’atenció en la singularitat de les percepcions que tenim quan sentim cada una de les emocions bàsiques presentades. Això fa que sigui una eina útil amb els més petits, donant-los eines perquè trobin en ells mateixos la manera d’identificar i expressar les seves emocions.

 

La frescor que transmeten les il·lustracions ajuda a parlar de l’acceptació de les diferents emocions sense posar-se gaire seriosos, i això facilita que l’adult pugui parlar-ne amb infants realment petits, com una primera aproximació a conèixer les pròpies emocions.

TAMBÉ US AGRADARAN
15.00

Una història sobre els límits del bé i el mal, sobre bones i males intencions, i sobre el pes de les aparences.

15.00

Àlbum sense mots que mostra el cicle natural en constant evolució recuperant un món postnuclear gràcies a una nena perseverant en la seva missió transformadora i al poder regenerador de vida del seu amic cérvol.  

22.00

Una noia cega explica quines sensacions percep recorrent la ciutat on conviuen els personatges més coneguts de la literatura infantil amb els personatges de les diferents obres de Jimmy Liao.

12.50

La visió de la realitat des de la perspectiva dels infants planteja qüestions, gairebé metafísiques, que només la imaginació pot explicar. El resultat és una història divertida, amb certa dosi d’humor absurd, que ens proposa una altra manera de veure les coses.

38.00

Llibre i peluix verd El monstruo de colores (esp.).

12.90

La llegenda de Sant Jordi en rodolins!

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !