x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • El monstruo de colores. Álbum ilustrado - Pati de Llibres
  • El monstruo de colores. Álbum ilustrado - Pati de Llibres
  • El monstruo de colores. Álbum ilustrado - Pati de Llibres
  • El monstruo de colores. Álbum ilustrado - Pati de Llibres
16.00
El monstruo de colores. Álbum ilustrado
Castellà
Anna Llenas
Flamboyant
A partir de
16.00
El monstruo de colores. Álbum ilustrado

Un monstre s’aixeca amb les emocions barrejades i una nena l’ajudarà a destriar-les i organitzar-les relacionant-les amb colors. Per a cada emoció l’àlbum presenta una doble pàgina que parla de l’emoció concreta: “La alegría es contagiosa. Brilla como el sol...” seguida d’una altra doble pàgina que explica què notem quan sentim aquella emoció: “Cuando estás alegre, ríes, saltas, bailas...” Quan la nena i el monstre tenen les emocions (alegria, tristesa, ràbia, por, calma) destriades, la nena pregunta al monstre: “¿Y ahora, se puede saber qué te pasa?” L’última doble pàgina dóna la resposta amb una imatge sense text plena de cors, i el rosa és el color triat per expressar aquesta emoció. Sabeu quina emoció sent el monstre?

 

Aquest llibre treballa les emocions bàsiques amb un enfocament desenfadat, de manera senzilla, centrant l’atenció en la singularitat de les percepcions que tenim quan sentim cada una de les emocions bàsiques presentades. Això fa que sigui una eina útil amb els més petits, donant-los eines perquè trobin en ells mateixos la manera d’identificar i expressar les seves emocions.

 

La frescor que transmeten les il·lustracions ajuda a parlar de l’acceptació de les diferents emocions sense posar-se gaire seriosos, i això facilita que l’adult pugui parlar-ne amb infants realment petits, com una primera aproximació a conèixer les pròpies emocions.

TAMBÉ US AGRADARAN
38.00

Llibre i peluix blau El monstre de colors.

28.90

Una mirada íntima i introspectiva, excepcional i portentosa, a la personalitat de la genial artista i un de les principals icones de la cultura llatinoamericana del segle XX.

15.00

Una investigació hilarant que us farà riure pels descosits. Qui s’ha fet caca damunt del cau de la talpeta just quan ella en sortia?

11.00

Quan tothom adquireix la responsabilitat i els hàbits necessaris per a una bona convivència, la mare torna a casa sent un membre més de la família, amb els mateixos drets i deures que els altres.

15.95

Un llibre per passar una bona estona i reflexionar sobre l’enveja.

16.50

Una història que tracta de manera despreocupada la por als canvis, el rebuig al desconegut i el valor de l'amistat.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !