x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • El monstre de colors. Pop up - Pati de Llibres
  • El monstre de colors. Pop up - Pati de Llibres
  • El monstre de colors. Pop up - Pati de Llibres
  • El monstre de colors. Pop up - Pati de Llibres
22.90
El monstre de colors. Pop up
Català
Anna Llenas
Flamboyant
A partir de
Categories
22.90
El monstre de colors. Pop up

Un monstre s’aixeca amb les emocions barrejades i una nena l’ajudarà a destriar-les i organitzar-les relacionant-les amb colors. Per a cada emoció la versió pop up del llibre presenta una doble pàgina en què es parla de l’emoció concreta: “L’alegria és contagiosa, brilla com el sol...” i de què notem quan sentim aquella emoció: “Quan estem alegres, saltem, ballem...” Quan la nena i el monstre tenen les emocions (alegria, tristesa, ràbia, por, calma) destriades, la nena pregunta al monstre: “I ara, què et passa?” L’última doble pàgina dóna la resposta amb una imatge sense text plena de cors, i el rosa és el color triat per expressar aquesta emoció. Sabeu quina emoció sent el monstre?

 

Aquest llibre treballa les emocions bàsiques amb un enfocament desenfadat, de manera senzilla, centrant l’atenció en la singularitat de les percepcions que tenim quan sentim cada una de les emocions bàsiques presentades. Això fa que sigui una eina útil amb els més petits, donant-los eines perquè trobin en ells mateixos la manera d’identificar i expressar les seves emocions.

 

La frescor que transmeten les il·lustracions ajuda a parlar de l’acceptació de les diferents emocions sense posar-se gaire seriosos, i això facilita que l’adult pugui parlar-ne amb infants realment petits, com una primera aproximació a conèixer les pròpies emocions.

TAMBÉ US AGRADARAN
29.50

ESP. El Principito publicat en una edició pop-up espectacular. Les pestanyes i desplegables fan que el llibre com a objecte sigui un regal especial.

23.95

Una deliciosa història d'amor per a totes les edats.

12.90

La llegenda de Sant Jordi en POP-UP!

16.90

Un llibre, un joc, un poema absurd i divertit... La casa de la Mei és un llibre ple de finestretes i amb uns desplegables sorprenents. Escrit amb lletra de pal i textos rimats.

26.00

Què hi ha a dalt de sota el mar? El lector podrà descobrir-ho manipulant cada pàgina d'aquest interessant pop-up.

29.50

CAT. El petit príncep publicat en una edició pop-up espectacular. Les pestanyes i desplegables fan que el llibre com a objecte sigui un regal especial.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !