x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • El llop fa vaga - Pati de Llibres
  • El llop fa vaga - Pati de Llibres
  • El llop fa vaga - Pati de Llibres
14.00
El llop fa vaga
Català
Christophe Pernaudet
Juventud
A partir de
14.00
El llop fa vaga

El llop ha desaparegut de tots els contes! Com pot ser? Què està passant? Els tres porquets, la Caputxeta Vermella i la cabra del senyor Seguin convoquen una assemblea per buscar una solució. El llop ha decidit fer vaga perquè està cansat de fer sempre de dolent.
Tots els personatges dels contes tracten de convèncer-lo perquè torni: els contes el necessiten perquè les seves històries tinguin sentit i, sobretot, els nens volen que sigui ell qui els espanti!

TAMBÉ US AGRADARAN
22.00

Dos joves es troben casualment i senten l’amor a primera vista, però l’atzar i les rutines els separen. Viuen en la incertesa fins que es tornen a trobar quan menys s’ho esperaven.

15.00

Una investigació hilarant que us farà riure pels descosits. Qui s’ha fet caca damunt del cau de la talpeta just quan ella en sortia?

18.00

Una aventura extraordinària sobre l'exili i la història de l'aviació, amb un annex final que recull les proeses de grans aviadors.

12.50

Un àlbum que treballa la gelosia entre germans amb un plantejament positiu, centrant l’atenció en les qualitats que fan únic i especial a cada fill.

13.00

Una cria de llebre vol demostrar al seu pare que se l’estima molt. Tots dos entren en una competició per mostrar la mida tan gran de l’amor que senten per l’altre.

12.90

La llegenda de Sant Jordi en rodolins!

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !