x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • El llop fa vaga - Pati de Llibres
  • El llop fa vaga - Pati de Llibres
  • El llop fa vaga - Pati de Llibres
14.00
El llop fa vaga
Català
Christophe Pernaudet
Juventud
A partir de
14.00
El llop fa vaga

El llop ha desaparegut de tots els contes! Com pot ser? Què està passant? Els tres porquets, la Caputxeta Vermella i la cabra del senyor Seguin convoquen una assemblea per buscar una solució. El llop ha decidit fer vaga perquè està cansat de fer sempre de dolent.
Tots els personatges dels contes tracten de convèncer-lo perquè torni: els contes el necessiten perquè les seves històries tinguin sentit i, sobretot, els nens volen que sigui ell qui els espanti!

TAMBÉ US AGRADARAN
15.50

Original àlbum il·lustrat amb encunyats sobre la lluna.

16.00

Noves aventures d'El Monstre de Colors.

16.00

Endinsa’t en el món en miniatura de la casa dels ratolins, una casa que no s’assembla a cap altra! El Sam és el millor amic de la Júlia. La Júlia és la millor amiga del Sam. El Sam és SUPERtímid. La Júlia és SUPERcuriosa. Tornen a viure junts una pila d’aventures a la casa dels ratolins.

19.95

Anna Llenas convida a entrar en el laberint de les emocions humanes, sentir-les i pensar-les per viure-les amb plenitud.

18.90

Coneix el Curiosity, un vehicle robot per explorar Mart que ha rodat pels deserts del planeta vermell buscant pistes per resoldre un dels grans misteris de la ciència: hi ha hagut mai vida a Mart?

12.50

Un àlbum que treballa la gelosia entre germans amb un plantejament positiu, centrant l’atenció en les qualitats que fan únic i especial a cada fill.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !