x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • El llibre dels gnoms. Dades, llegendes, disbarats - Pati de Llibres
  • El llibre dels gnoms. Dades, llegendes, disbarats - Pati de Llibres
17.90
El llibre dels gnoms. Dades, llegendes, disbarats
Català
Maciej Szymanowicz
Lata de sal
A partir de
17.90
El llibre dels gnoms. Dades, llegendes, disbarats

Els gnoms no existeixen i, a més, són invisibles, per la qual cosa l’estudi dels seus costums presenta moltes dificultats. És per això que el llibre que deixo a les vostres mans és encara més valuós, ja que és el fruit de [diverses] hores d’anàlisi científica i molts anys de pensaments fantasies. A les seves pàgines s’hi amaguen molts secrets, coses interessants, com ara: l’origen dels gnoms; on viuen; les seves maneres de viatjar; quins esports practiquen; la seva anatomia.

TAMBÉ US AGRADARAN
18.00

Cada hora que passa, mil tones de plàstic van a parar als oceans. L'equivalent a un camió ple de plàstic per minut! Pel fet de ser artificial, invasora, contaminant i tenir una vida tan llarga, es mereix tenir els dies comptats!

14.90

Rodolí, pingüí, rodolí!

38.00

Llibre i peluix blau El monstruo de colores (esp.).

16.00

Segueix les seves activitats durant tot el dia en aquest llibre amb mil detalls que voldràs descobrir una vegada i una altra.

15.95

"3, 2, 1... Ens envolem cap a una nova aventura amb en Nyac-nyac, el monstre menjallibres! Acompanya'ns mentre posa de cap per avall toooota la meva habitació i es troba un drac!!!"

18.50

Un gran llibre de coneixements per a ments curioses! 365 preguntes de diverses àrees científiques (astronomia, física i química, geografia, matemàtiques, medicina, paleontologia, zoologia). Petits i grans, passeu les pàgines, cerqueu respostes i el coneixement brollarà!

 

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !