x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • El llibre de les faules - Pati de Llibres
  • El llibre de les faules - Pati de Llibres
  • El llibre de les faules - Pati de Llibres
  • El llibre de les faules - Pati de Llibres
19.50
El llibre de les faules
Català
Albert Jané (adaptació), Emilio Urberuaga
Combel
A partir de
Categories
19.50
El llibre de les faules

El llibre, d’edició acurada, recull més de seixanta faules, la majoria de tradició europea, d’autors com Isop, Fedre, Ramon Llull i La Fontaine, protagonitzades per animals humanitzats, que parlen i actuen com si fossin persones.


Albert Jané ha fet una selecció deixant de banda la intenció moralitzadora dels relats i centrant-se en els textos amb interès narratiu, que ha adaptat literàriament utilitzant un llenguatge planer però, com ell mateix diu al pròleg del llibre, “sense renunciar a la riquesa expressiva” de la llengua.


Els textos, breus i ben treballats, fan reflexionar els lectors al voltant dels vicis i els defectes de les persones: l’engany, el poder, l’amor, el dolor..., tot ridiculitzant-los a través dels personatges animals que els pateixen: la guineu, el llop, l’ase, el lleó, el ratolí, etc.


Emilio Urberuaga dóna vida amb imatges als animals protagonistes de les històries, il·lustrant-los amb humor just quan comença la faula i novament al final, oferint-nos la seva recreació amb dibuixos d’allò que diuen els textos amb paraules.

TAMBÉ US AGRADARAN
18.95

Una carpeta amb la síntesi de quatre contes, els puzles dels contes i tres possibles finals: el tradicional, el que proposa l’autora i un en blanc perquè el feu vosaltres amb el retolador esborrable.

18.00

Recull de contes il·lustrats per a lectors joves i adults que ens situa al límit entre la realitat i la ficció. 

12.90

La llegenda de Sant Jordi en rodolins!

6.75

Combatreu les pors nocturnes tot rient, quan llegiu els textos rimats i les il·lustracions d’aquest conte d’un nen que té por a la foscor i juga amb l’àvia a les palpentes per la casa durant la nit.

14.96

Construïm els puzles unint les il·lustracions i crearem històries fantàstiques.

59.90

ESP./ENG. Els tres llibres CD bilingües (castellà i anglès) que combinen la narració de les vivències de Rolf i Flor amb les seves cançons, creades per The Pinker Tones i il·lustrades per Miguel Gallardo.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !