x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • El llibre de les faules - Pati de Llibres
  • El llibre de les faules - Pati de Llibres
  • El llibre de les faules - Pati de Llibres
  • El llibre de les faules - Pati de Llibres
19.50
El llibre de les faules
Català
Albert Jané (adaptació), Emilio Urberuaga
Combel
A partir de
Categories
19.50
El llibre de les faules

El llibre, d’edició acurada, recull més de seixanta faules, la majoria de tradició europea, d’autors com Isop, Fedre, Ramon Llull i La Fontaine, protagonitzades per animals humanitzats, que parlen i actuen com si fossin persones.


Albert Jané ha fet una selecció deixant de banda la intenció moralitzadora dels relats i centrant-se en els textos amb interès narratiu, que ha adaptat literàriament utilitzant un llenguatge planer però, com ell mateix diu al pròleg del llibre, “sense renunciar a la riquesa expressiva” de la llengua.


Els textos, breus i ben treballats, fan reflexionar els lectors al voltant dels vicis i els defectes de les persones: l’engany, el poder, l’amor, el dolor..., tot ridiculitzant-los a través dels personatges animals que els pateixen: la guineu, el llop, l’ase, el lleó, el ratolí, etc.


Emilio Urberuaga dóna vida amb imatges als animals protagonistes de les històries, il·lustrant-los amb humor just quan comença la faula i novament al final, oferint-nos la seva recreació amb dibuixos d’allò que diuen els textos amb paraules.

TAMBÉ US AGRADARAN
19.95

Torna el fenomen de les nenes rebels amb cent nous exemples de determinació i audàcia per a nenes que somien en gran. Cent noves raons per canviar el món!

25.00

ESP. Canción de Navidad, de Charles Dickens, il·lustrada per Roberto Innocenti, qui ambienta l’obra a Londres durant l’època victoriana.

18.00

ESP./ENG. El segon llibre CD bilingüe (castellà i anglès) que combina la narració de les vivències de Rolf i Flor amb les seves cançons, creades per The Pinker Tones i il·lustrades per Miguel Gallardo. Aquesta vegada es troben al&

83.30

Una manera diferent i divertida d'acostar els contes tradicionals als més petits.

19.95

Un llibre que ens inspira amb les històries de 100 dones extraordinàries del passat i del present, de Frida Kahlo a Serena Williams.

Perquè totes les nenes mereixen créixer pensant que poden arribar a ser el que elles vulguin.

Uneix-te al moviment #NenesRebels!

18.95

Una carpeta amb la síntesi de quatre contes, els puzles dels contes i tres possibles finals: el tradicional, el que proposa l’autora i un en blanc perquè el feu vosaltres amb el retolador esborrable.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !