x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • El llibre de les faules - Pati de Llibres
  • El llibre de les faules - Pati de Llibres
  • El llibre de les faules - Pati de Llibres
  • El llibre de les faules - Pati de Llibres
19.50
El llibre de les faules
Català
Albert Jané (adaptació), Emilio Urberuaga
Combel
A partir de
Categories
19.50
El llibre de les faules

El llibre, d’edició acurada, recull més de seixanta faules, la majoria de tradició europea, d’autors com Isop, Fedre, Ramon Llull i La Fontaine, protagonitzades per animals humanitzats, que parlen i actuen com si fossin persones.


Albert Jané ha fet una selecció deixant de banda la intenció moralitzadora dels relats i centrant-se en els textos amb interès narratiu, que ha adaptat literàriament utilitzant un llenguatge planer però, com ell mateix diu al pròleg del llibre, “sense renunciar a la riquesa expressiva” de la llengua.


Els textos, breus i ben treballats, fan reflexionar els lectors al voltant dels vicis i els defectes de les persones: l’engany, el poder, l’amor, el dolor..., tot ridiculitzant-los a través dels personatges animals que els pateixen: la guineu, el llop, l’ase, el lleó, el ratolí, etc.


Emilio Urberuaga dóna vida amb imatges als animals protagonistes de les històries, il·lustrant-los amb humor just quan comença la faula i novament al final, oferint-nos la seva recreació amb dibuixos d’allò que diuen els textos amb paraules.

TAMBÉ US AGRADARAN
19.50

Recull de faules protagonitzades per animals per llegir en veu alta als infants petits i animar a llegir autònomament els primers lectors.

15.00

Set contes il·lustrats divertits, surrealistes, amb un punt d’absurd, per llegir pel plaer de llegir als més petits i per començar a llegir tots sols els que ja saben llegir textos.

22.00

ESP./ENG. El primer llibre CD bilingüe (castellà i anglès) que combina la narració de les vivències de Rolf i Flor amb les seves cançons, creades per The Pinker Tones i il·lustrades per Miguel Gallardo.

18.95

Una carpeta amb la síntesi de quatre contes, els puzles dels contes i tres possibles finals: el tradicional, el que proposa l’autora i un en blanc perquè el feu vosaltres amb el retolador esborrable.

13.00

Recull de contes imprescindible del pedagog de la imaginació i creador de la Gramàtica de la Fantasia.

18.00

Recull de contes il·lustrats per a lectors joves i adults que ens situa al límit entre la realitat i la ficció. 

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !