x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • El libro de los palos - Pati de Llibres
  • El libro de los palos - Pati de Llibres
  • El libro de los palos - Pati de Llibres
  • El libro de los palos - Pati de Llibres
12.00
No disponible
El libro de los palos
Castellà
Jo Schofield, Fiona Danks
Rodeno
A partir de
12.00
No disponible
El libro de los palos

Un pal pot esdevenir una espasa, una vareta màgica, un pinzell i també pot formar part d’un teler, una cabana, una escombra voladora... fins i tot pot servir per fer una menjadora d’ocells, un atrapasomnis o un rellotge de sol.

 

El libro de los palos proposa activitats creatives, imaginatives, aventureres, musicals, màgiques, naturalistes... que podeu fer en família amb els pals que trobeu als camins, al bosc, al prat, al camp o a qualsevol entorn on hi hagi arbres.

 

Si la vida us dóna pals, feu-vos una cabana, un cavall o una corona. Fins i tot podeu fer-vos un mikado i riure junts mentre jugueu.

TAMBÉ US AGRADARAN
17.90

Estem entusiasmades amb aquesta proposta artística completament oberta (no conté ni una sola indicació textual!). Hervé Tullet ofereix els materials (plantilles) i el suport (llibre quadern) amb els quals els infants deixen fluir la pròpia creativitat sense cap limitació.

10.95

Si t’agrada dibuixar i t’agraden l’Ottolina i l’Ada Goth, aquest és el teu quadern de dibuix.

14.94

Ets capaç de superar aquest repte?

17.90

Un apropament a l’art des de la pràctica. Aquest quadern anima a reproduir lliurement els estils i les tècniques dels pintors més significatius de la història de l’art: Mondrian, Picasso, Calder...

9.99

Quadern El monstre de colors, d’Anna Llenas. Per acolorir després d’haver parlat de les emocions amb els petits i compartir-les llegint el llibre.

15.50

CAT. Jugueu amb l’Estel i el Pol a trobar les diferències al llarg de la història. A mesura que avanceu serà més difícil. Ànims! 

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !