x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • El libro de las fábulas - Pati de Llibres
  • El libro de las fábulas - Pati de Llibres
  • El libro de las fábulas - Pati de Llibres
  • El libro de las fábulas - Pati de Llibres
19.50
El libro de las fábulas
Castellà
Albert Jané (adaptació), Emilio Urberuaga
Combel
A partir de
Categories
19.50
El libro de las fábulas

El llibre, d’edició acurada, recull més de seixanta faules, la majoria de tradició europea, d’autors com Isop, Fedre, Ramon Llull i La Fontaine, protagonitzades per animals humanitzats, que parlen i actuen com si fossin persones.


Albert Jané ha fet una selecció deixant de banda la intenció moralitzadora dels relats i centrant-se en els textos amb interès narratiu, que ha adaptat literàriament utilitzant un llenguatge planer però, com ell mateix diu al pròleg del llibre, “sense renunciar a la riquesa expressiva” de la llengua.


Els textos, breus i ben treballats, fan reflexionar els lectors al voltant dels vicis i els defectes de les persones: l’engany, el poder, l’amor, el dolor..., tot ridiculitzant-los a través dels personatges animals que els pateixen: la guineu, el llop, l’ase, el lleó, el ratolí, etc.


Emilio Urberuaga dóna vida amb imatges als animals protagonistes de les històries, il·lustrant-los amb humor just quan comença la faula i novament al final, oferint-nos la seva recreació amb dibuixos d’allò que diuen els textos amb paraules.

 

L'adaptació al castellà és de Concha Cardeñoso.

TAMBÉ US AGRADARAN
15.90

Trenta històries simpàtiques per riure, somiar, volar i viure aventures d’allò més emocionants amb dracs fabulosos!

18.00

Recull de contes il·lustrats per a lectors joves i adults que ens situa al límit entre la realitat i la ficció. 

18.95

Una carpeta amb la síntesi de quatre contes, els puzles dels contes i tres possibles finals: el tradicional, el que proposa l’autora i un en blanc perquè el feu vosaltres amb el retolador esborrable.

13.00

Recull de contes imprescindible del pedagog de la imaginació i creador de la Gramàtica de la Fantasia.

19.90

ESP./ENG. El tercer llibre CD bilingüe (castellà i anglès) que combina la narració de les vivències de Rolf i Flor amb les seves cançons, creades per The Pinker Tones i il·lustrades per Miguel Gallardo.

21.00

Recull de contes protagonitzats per un nen nakota, el Plometes, que parlen de la vida dels indis americans i de l’estreta relació amb la natura.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !