x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • El libro de la ciudad silvestre - Pati de Llibres
  • El libro de la ciudad silvestre - Pati de Llibres
  • El libro de la ciudad silvestre - Pati de Llibres
  • El libro de la ciudad silvestre - Pati de Llibres
12.00
El libro de la ciudad silvestre
Castellà
Jo Schofield, Fiona Danks
Rodeno
A partir de
12.00
El libro de la ciudad silvestre

En entorns urbans també podem descobrir espais naturals i jugar a l’aire lliure.

 

El libro de la ciudad silvestre proposa activitats creatives, imaginatives, aventureres, musicals, màgiques, naturalistes... que podeu fer en família i amb amics a l’aire lliure al poble i a la ciutat: descobrir els animals i les plantes que viuen a prop vostre, crear amb les fulles i branques que trobeu al parc, jugar al carrer amb guixos, amb les ombres, fer jocs tradicionals com la xarranca...

 

A la ciutat també hi ha vida, només cal sortir a buscar-la.

TAMBÉ US AGRADARAN
15.50

CAT. Jugueu amb l’Estel i el Pol a trobar les diferències al llarg de la història. A mesura que avanceu serà més difícil. Ànims! 

18.95

Una carpeta amb la síntesi de quatre contes, els puzles dels contes i tres possibles finals: el tradicional, el que proposa l’autora i un en blanc perquè el feu vosaltres amb el retolador esborrable.

19.50

Experimenta, aprèn tècniques artístiques, juga amb els volums, fes estampats... de la mà de Marion Deuchars. I coneix els i les grans artistes: Joan Miró, Sonia Delaunay, Eduardo Chillida, Frida Kahlo, Hannah Höch...

15.50

Jugueu amb la Paula i el Pablo a trobar les diferències, cada cop n’hi ha més i és més difícil veure-les, i resoleu pistes per avançar en el recorregut que fan per l’illa de les 160 diferències.

12.00

Si t’agrada dibuixar i t’agraden l’Ottolina i l’Ada Goth, aquest és el teu quadern de dibuix. Aquesta edició és en castellà.

17.90

Idees i tutorials per embolcallar els vostres regals amb fulles d’arbre pintades, papers diferents, robes, cuirs, capses d’aliments... Tot el que teniu al voltant pot fer encara més bonic un regal.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !