x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • El jardí secret - Pati de Llibres
19.80
El jardí secret
Català
Frances Hodgson Burnett
Viena Edicions
A partir de
Categories
19.80
El jardí secret

«Només un autor realment excepcional pot escriure un llibre sobre nens amb prou habilitat per fer-lo interessant tant als joves com als adults. H. Burnett és una de les poques persones amb aquest do.»

 

Després de perdre els pares a l’Índia a causa d’una epidèmia, Mary Lennox, una nena de nou anys malcriada i insuportable, viatja a Anglaterra per anar a viure amb els seu oncle, Archibald Craven, que no sembla disposat a mostrar cap mena d’interès per ella. Per si això fos poc, la nova llar de la Mary és una mansió perduda enmig del no-res, amb més de cent habitacions, la majoria de les quals tancades amb pany i clau. Només la jove criada de la casa, una noieta anomenada Martha, sembla disposada a perdre el temps amb la Mary, explicant-li coses sobre la casa, els camps que l’envolten i un misteriós jardí tancat des de fa anys; tants, que ja ningú no recorda ben bé on és.

TAMBÉ US AGRADARAN
16.00

Afortunada la generació que ha crescut amb l’Esperanza i La casa de Mango Street. Afortunats, també, els futurs lectors. Un llibre meravellós i ple d’humor que es queda per sempre amb nosaltres”, Maxine Hong Kingston.

11.90

Una història bestial de supervivència ambientada als espectaculars boscos de Finlàndia.

11.90

Una emocionant i misteriosa aventura

17.00

Una denùncia sobre la normalització de la violència

12.90

Una de les novel·les guanyadores del Premi Llibreter 2019.

31.90

Un clàssic magníficament il·lustrat

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !