x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • El diari vermell de la Carlota - Pati de Llibres
  • El diari vermell de la Carlota - Pati de Llibres
  • El diari vermell de la Carlota - Pati de Llibres
15.45
El diari vermell de la Carlota
Català
Gemma Lienas
Empúries
A partir de
Categories
15.45
El diari vermell de la Carlota

Cada llibre d’aquesta col·lecció de caire realista és una aventura protagonitzada per la Carlota, una noia jove, optimista, amb milers d’inquietuds i moltes ganes de viure i entendre el món. Cada llibre és en part un diari i en part una novel·la centrada en un tema diferent: el feminisme, la sexualitat i l’afectivitat, la violència, les drogues, la immigració i els drets humans. En tots els llibres els temes s’aborden d’una manera natural. Tota la col·lecció és de lectura molt recomanable sobretot durant l’adolescència, ja que ajuda a omplir buits d’informació, resol molts dubtes i convida a buscar tota la informació possible de cada tema per poder-hi reflexionar i decidir.


En El diari vermell la Carlota comença una relació sentimental i sexual amb en Flanagan (el detectiu de No demanis llobarro fora de temporada), i escriu en un diari el que aprèn sobre la sexualitat i els sentiments tractant temes com els genitals, la resposta sexual, el primer coit, els mètodes anticonceptius, l’embaràs, l’homosexualitat, les malalties de transmissió sexual, les disfuncions sexuals i altres qüestions.

TAMBÉ US AGRADARAN
12.00

Una commovedora novel·la inspirada en fets reals, on destaca la força del discurs directe de l'autora, sense floritures.

16.95

Una novel·la real i impactant que denuncia la violència contra les persones de color.

11.35

Cada llibre de la col·lecció resol dubtes i convida a buscar tota la informació possible per reflexionar entorn d’un tema: feminisme, sexualitat, violència, drogues i immigració i drets humans.

13.50

Harry Potter i la cambra secreta és el segon títol de la sèrie juvenil amb la qual J.K. Rowling ens fa estimar la màgia i enganxar-nos a la lectura.

17.50

Amb un punt evocador i un altre una miqueta irreverent, barreja llenguatge quotidià amb cert to poètic, Tania Val de Lumbre realment ens trasllada a un altre lloc, lloc que cobra vida gràcies a les il·lustracions de Zuzanna Celej.

14.90

Novel·la que convida a llegir pel plaer de llegir, deixant-nos endur per la manera com està narrada la història, per la força dels personatges secundaris i pel procés d'aprenentatge i creixement que fa el protagonista al llarg del llibre.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !