x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • El diari taronja de la Carlota - Pati de Llibres
  • El diari taronja de la Carlota - Pati de Llibres
12.95
El diari taronja de la Carlota
Català
Gemma Lienas
Empúries
A partir de
Categories
12.95
El diari taronja de la Carlota

Cada llibre d’aquesta col·lecció de caire realista és una aventura protagonitzada per la Carlota, una noia jove, optimista, amb milers d’inquietuds i moltes ganes de viure i entendre el món. Cada llibre és en part un diari i en part una novel·la centrada en un tema diferent: el feminisme, la sexualitat i l’afectivitat, la violència, les drogues, la immigració i els drets humans. En tots els llibres els temes s’aborden d’una manera natural. Tota la col·lecció és de lectura molt recomanable sobretot durant l’adolescència, ja que ajuda a omplir buits d’informació, resol molts dubtes i convida a buscar tota la informació possible de cada tema per poder-hi reflexionar i decidir.


En El diari taronja la Carlota veu una jugadora de bàsquet de l’equip contrari amb pantalons llargs al camp i s’estranya en saber que ho fa per obligacions culturals i religioses. La Carlota i els seus companys recolliran exemples de la vida quotidiana de diferents persones immigrades a casa nostra, tot revisant com hem evolucionat culturalment.

TAMBÉ US AGRADARAN
16.00

Un llibre tendre, inquietant i divertidíssim sobre la ceguesa del món adult.

21.85

Novel·la gràfica juvenil que sorprèn per com estan enllaçats els textos i les imatges per narrar la història. Parla dels orígens del cinema i és una petita obra d’art.

17.00

Una faula deliciosa sobre la força per superar les dificultats.

14.40

Cada llibre de la col·lecció resol dubtes i convida a buscar tota la informació possible per reflexionar entorn d’un tema: feminisme, sexualitat, violència, drogues i immigració i drets humans.

10.90

En cada llibre de la col·lecció la Ru, una noia de 13 anys, busca una feineta amb la qual aconseguir ingressos propis i fer realitat el seu somni: marxar a viure a un ranxo de cavalls als EEUU.

10.95

Onzè títol de la sèrie d'aventures d’Ala de Corb, jove ben plantat, educat, amant de les arts i de la bona entesa que s'ha de fer càrrec de l'empresa familiar i capitanejar un vaixell pirata.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !