x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • El diari taronja de la Carlota - Pati de Llibres
  • El diari taronja de la Carlota - Pati de Llibres
12.95
El diari taronja de la Carlota
Català
Gemma Lienas
Empúries
A partir de
Categories
12.95
El diari taronja de la Carlota

Cada llibre d’aquesta col·lecció de caire realista és una aventura protagonitzada per la Carlota, una noia jove, optimista, amb milers d’inquietuds i moltes ganes de viure i entendre el món. Cada llibre és en part un diari i en part una novel·la centrada en un tema diferent: el feminisme, la sexualitat i l’afectivitat, la violència, les drogues, la immigració i els drets humans. En tots els llibres els temes s’aborden d’una manera natural. Tota la col·lecció és de lectura molt recomanable sobretot durant l’adolescència, ja que ajuda a omplir buits d’informació, resol molts dubtes i convida a buscar tota la informació possible de cada tema per poder-hi reflexionar i decidir.


En El diari taronja la Carlota veu una jugadora de bàsquet de l’equip contrari amb pantalons llargs al camp i s’estranya en saber que ho fa per obligacions culturals i religioses. La Carlota i els seus companys recolliran exemples de la vida quotidiana de diferents persones immigrades a casa nostra, tot revisant com hem evolucionat culturalment.

TAMBÉ US AGRADARAN
13.00

Recull de contes imprescindible del pedagog de la imaginació i creador de la Gramàtica de la Fantasia.

16.00

Un llibre tendre i delicat per parlar del dol amb nens que han viscut per primera vegada la pèrdua d’un familiar o un amic.

10.00

Cinquè títol de la sèrie de novel·les fantàstiques que encantarà als seguidors d’Stilton i els farà créixer com a lectors. Si voleu superar perills i resoldre misteris, és la vostra col·lecció.<

14.90

Una història tendra, genuïna i commovedora. Un llibre per aprendre a acceptar-nos com som.

9.95

Novel·la d’aprenentatge que disfrutaran els lectors de +12 anys, joves i adults. El missatge: crear el propi destí depèn d’un mateix. 

10.00

Segon títol de la sèrie de novel·les fantàstiques que encantarà als seguidors d’Stilton i els farà créixer com a lectors. Si voleu saber què se sent superant perills i resolent misteris, és la vostra col&midd

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !