x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • El carnaval dels animals (ed. Combel) - Pati de Llibres
14.90
El carnaval dels animals (ed. Combel)
Català
Elisabetta Garilli
Combel
A partir de
14.90
El carnaval dels animals (ed. Combel)

Un carnaval alegre i divertit. Amb un text rimat amb una adaptació d’Anna Casassas i unes il·lustracions inspirades en la música d’El carnaval dels animals, de Camille Saint-Saëns.

 

De la mà del Lleó, els petits lectors faran un recorregut per tots els personatges de la suite a través de la música, el text i les imatges. A més, el llibre inclou un codi QR amb els fragments musicals de l’obra.

TAMBÉ US AGRADARAN
15.90

Una reinterpretació en clau feminista i revolucionària dels contes de tota la vida!

16.00

Segueix les seves activitats durant tot el dia en aquest llibre amb mil detalls que voldràs descobrir una vegada i una altra.

9.99

Quadern El monstruo de colores (esp.), Anna Llenas. Per acolorir després d’haver parlat de les emocions amb els petits i compartir-les llegint el llibre.

15.00

Un àlbum molt original que convida els infants a girar-lo, sacsejar-lo, bufar-hi, fer pessigolles al seu protagonista... i divertir-se de la primera pàgina a la darrera!

11.90

Una autèntica història de cavalleries amb un petit heroi com a protagonista, dels creadors del best-seller La princesa rebel.

19.95

Anna Llenas convida a entrar en el laberint de les emocions humanes, sentir-les i pensar-les per viure-les amb plenitud.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !