x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • Edison. Dos ratolins a la recerca d’un tresor - Pati de Llibres
  • Edison. Dos ratolins a la recerca d’un tresor - Pati de Llibres
23.00
Edison. Dos ratolins a la recerca d’un tresor
Català (Disponible en altres)
Torben Kuhlmann
Juventud
A partir de
23.00
Edison. Dos ratolins a la recerca d’un tresor

Com en les dues anteriors obres de la serie Ratolins Aventurers, Kuhlmann aconsegueix submergir al lector en un apassionant viatge entre la història i la fantasia.


Motivat per una antiga història familiar, Pablo busca l'ajuda d'un professor de la Universitat dels Ratolins per inventar un aparell capaç de submergir-se fins a les profunditats de l'oceà Atlàntic. Junts iniciaran un laboriós procés d'estudi que els portarà a trobar un arca perduda en el mar amb una sorpresa en el seu interior: el diari d'un avantpassat de Pablo, que ho relacionarà amb un dels inventors més importants de la història.

Al final del llibre trobem una breu biografia de Thomas Edison amb altres referències d'inventors que van contribuir a l'aparició de la primera bombeta.

TAMBÉ US AGRADARAN
19.95

Anna Llenas convida a entrar en el laberint de les emocions humanes, sentir-les i pensar-les per viure-les amb plenitud.

40.95

Llibre i peluix rosa El monstre de colors

16.00

Àlbum il·lustrat El monstre de colors, d’Anna Llenas. Per parlar de les emocions amb els petits i compartir-les.

20.00

Cinquanta anys solcant els mars: en temps de pau i de guerra, en calma i assotat per la tempesta. La història de Clementine i la vida del seu capità, deixants vibrants plasmats amb gran realisme.

22.00

Dos joves es troben casualment i senten l’amor a primera vista, però l’atzar i les rutines els separen. Viuen en la incertesa fins que es tornen a trobar quan menys s’ho esperaven.

15.90

Una reinterpretació en clau feminista i revolucionària dels contes de tota la vida!

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !