x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • Edison. Dos ratolins a la recerca d’un tresor - Pati de Llibres
23.00
Edison. Dos ratolins a la recerca d’un tresor
Català (Disponible en altres)
Torben Kuhlmann
Juventud
A partir de
23.00
Edison. Dos ratolins a la recerca d’un tresor

Com en les dues anteriors obres de la serie Ratolins Aventurers, Kuhlmann aconsegueix submergir al lector en un apassionant viatge entre la història i la fantasia.


Motivat per una antiga història familiar, Pablo busca l'ajuda d'un professor de la Universitat dels Ratolins per inventar un aparell capaç de submergir-se fins a les profunditats de l'oceà Atlàntic. Junts iniciaran un laboriós procés d'estudi que els portarà a trobar un arca perduda en el mar amb una sorpresa en el seu interior: el diari d'un avantpassat de Pablo, que ho relacionarà amb un dels inventors més importants de la història.

Al final del llibre trobem una breu biografia de Thomas Edison amb altres referències d'inventors que van contribuir a l'aparició de la primera bombeta.

TAMBÉ US AGRADARAN
15.00

Si voleu educar en el respecte als altres i la llibertat personal, llegiu la història de la Clementina, que decidirà el seu destí fugint de la presó en què s’ha transformat la seva relació de parella.

11.90

Una autèntica història de cavalleries amb un petit heroi com a protagonista, dels creadors del best-seller La princesa rebel.

9.99

Quadern El monstruo de colores (esp.), Anna Llenas. Per acolorir després d’haver parlat de les emocions amb els petits i compartir-les llegint el llibre.

15.50

Una història sobre la diversitat i les necessitats de cadascú.

12.50

La visió de la realitat des de la perspectiva dels infants planteja qüestions, gairebé metafísiques, que només la imaginació pot explicar. El resultat és una història divertida, amb certa dosi d’humor absurd, que ens proposa una altra manera de veure les coses.

18.95

Plantejat com un receptari, cada doble pàgina parla d'una emoció: por, simpatia... La presenta en un relat líric i suggeridor, i proposa una recepta per perdre la por, oferir simpatia...

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !