x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • Edison. Dos ratolins a la recerca d’un tresor - Pati de Llibres
23.00
Edison. Dos ratolins a la recerca d’un tresor
Català (Disponible en altres)
Torben Kuhlmann
Juventud
A partir de
23.00
Edison. Dos ratolins a la recerca d’un tresor

Com en les dues anteriors obres de la serie Ratolins Aventurers, Kuhlmann aconsegueix submergir al lector en un apassionant viatge entre la història i la fantasia.


Motivat per una antiga història familiar, Pablo busca l'ajuda d'un professor de la Universitat dels Ratolins per inventar un aparell capaç de submergir-se fins a les profunditats de l'oceà Atlàntic. Junts iniciaran un laboriós procés d'estudi que els portarà a trobar un arca perduda en el mar amb una sorpresa en el seu interior: el diari d'un avantpassat de Pablo, que ho relacionarà amb un dels inventors més importants de la història.

Al final del llibre trobem una breu biografia de Thomas Edison amb altres referències d'inventors que van contribuir a l'aparició de la primera bombeta.

TAMBÉ US AGRADARAN
21.50

La vida de Jacominus Gainsborough.

19.95

L’Erugueta d’Eric Carle, amb el llibre en anglès dins un estoig, en format gran, amb pàgines de paper fi i CD. Un llibre infantil imprescindible que narra el cicle vital d’una eruga des que neix de l’ou fins que es transforma en papallona.

10.95

Inspirat en l'obra de la Casa dels Ratolins

11.95

L’Elmer és el referent de l’acceptació d’un mateix tal com és i del tractament positiu de la diferència en la lij. Juntament amb Babar i Pomelo, és un dels elefants més estimats pels lectors.

15.00

Posa en relleu la necessitat de pensar i, a través de l’enginy, vèncer les pors i aconseguir milllores col·lectives sabent quin és el lloc que un mateix ha d’ocupar en aquesta col·lectivitat.

15.90

Trenta històries simpàtiques per riure, somiar, volar i viure aventures d’allò més emocionants amb dracs fabulosos!

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !