x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • Du jaune au rouge - Pati de Llibres
  • Du jaune au rouge - Pati de Llibres
  • Du jaune au rouge - Pati de Llibres
  • Du jaune au rouge - Pati de Llibres
34.00
No disponible
Du jaune au rouge
Francès, Japonès
Katsumi Komagata
One Stroke
A partir de
Categories
34.00
No disponible
Du jaune au rouge

Cada llibre de Katsumi Komagata és una petita joia per llegir i gaudir l’art, la poesia, la delicadesa de la combinació de papers de diferents textures i formes.

 

En aquest llibre, Du jaune au rouge, Katsumi Komagata fa que acompanyem un pollet que busca els pares al llarg de tot un dia, des que surt el sol al matí fins que es pon al vespre, passant per les diferents tonalitats del groc fins arribar al vermell.

 

Katsumi Komagata no utilitza llapis ni colors per explicar les històries dels seus llibres. Tria papers de textures diferents per retallar-los i combinar-los, sorprenent el tacte i la vista dels lectors.

TAMBÉ US AGRADARAN
28.90

Una mirada íntima i introspectiva, excepcional i portentosa, a la personalitat de la genial artista i un de les principals icones de la cultura llatinoamericana del segle XX.

30.00

Llibre de roba fet amb serigrafia completament artesanal. De format petit perquè els nadons el puguin agafar sols, té diferents textures, és flexible i no es fa malbé per molt que el rebreguin.

39.50

Un teatre encunyat en el qual apareixen gairebé 100 personatges dels llibres de Rébecca Dautremer.

29.00

Katsumi Komagata narra de manera artística i amb la seva visió genuïna la història de l'arca de Noè.

48.00

Aquest assaig sobre l'obra de l'artista japonès Katsumi Komagata proposa passejar pel catàleg dels llibres publicats per l’artista i descobrir les seves aportacions al món de la literatura infantil i juvenil (lij).

 

70.00

Edició acuradíssima (paper, tintes, enquadernació, textura) que mostra el treball de Jimmy Liao en una antologia de 50 il·lustracions de l’autor, entre les quals la retrobada dels protagonistes de Desencuentros.  

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !