x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • Du jaune au rouge - Pati de Llibres
  • Du jaune au rouge - Pati de Llibres
  • Du jaune au rouge - Pati de Llibres
  • Du jaune au rouge - Pati de Llibres
34.00
Du jaune au rouge
Francès, Japonès
Katsumi Komagata
One Stroke
A partir de
Categories
34.00
Du jaune au rouge

Cada llibre de Katsumi Komagata és una petita joia per llegir i gaudir l’art, la poesia, la delicadesa de la combinació de papers de diferents textures i formes.

 

En aquest llibre, Du jaune au rouge, Katsumi Komagata fa que acompanyem un pollet que busca els pares al llarg de tot un dia, des que surt el sol al matí fins que es pon al vespre, passant per les diferents tonalitats del groc fins arribar al vermell.

 

Katsumi Komagata no utilitza llapis ni colors per explicar les històries dels seus llibres. Tria papers de textures diferents per retallar-los i combinar-los, sorprenent el tacte i la vista dels lectors.

TAMBÉ US AGRADARAN
30.00

Llibre de roba fet amb serigrafia completament artesanal. De format petit perquè els nadons el puguin agafar sols, té diferents textures, és flexible i no es fa malbé per molt que el rebreguin.

39.50

Katsumi Komagata parla de l'embaràs i la formació d'una nova vida humana, tot jugant amb papers de diferents textures.   

48.00

Aquest assaig sobre l'obra de l'artista japonès Katsumi Komagata proposa passejar pel catàleg dels llibres publicats per l’artista i descobrir les seves aportacions al món de la literatura infantil i juvenil (lij).

 

18.00

DVD + Guia de camp. Una cosa perduda apareix a la ciutat. Només un noi desocupat mostra interès i l’ajuda a trobar el seu lloc. El noi ens explica la història del temps que van conviure.

39.50

Joc artístic de Bruno Munari, que proposa combinar línies rectes i corbes per construir les lletres de l’abecedari en majúscules.

70.00

Edició acuradíssima (paper, tintes, enquadernació, textura) que mostra el treball de Jimmy Liao en una antologia de 50 il·lustracions de l’autor, entre les quals la retrobada dels protagonistes de Desencuentros.  

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !