x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • Dotte apunta alto - Pati de Llibres
  • Dotte apunta alto - Pati de Llibres
  • Dotte apunta alto - Pati de Llibres
  • Dotte apunta alto - Pati de Llibres
11.50
Dotte apunta alto
Castellà
Patricia Schröder, Tina Schulte
Edelvives
A partir de
Categories
11.50
Dotte apunta alto

La “banda del Regaliz” està formada per quatre amigues inseparables. La Leo és molt curiosa i amant dels animals. La Dotte és una mica mandrosa, però mai falla quan se la necessita. A la Maya li encanta el color rosa, i és molt simpàtica. La Fanny és valenta, sempre està fent de les seves i se li ocorren idees genials. Juntes s’ho passen molt bé, encara que de vegades han d’afrontar algunes situacions complicades. Però sempre se’n surten gràcies a la seva tenacitat i intel·ligència.


Les novel·les de la col·lecció treballen temes significatius per als preadolescents com ara l’afany de superació d’un mateix, la importància de formar part d’un grup amb interessos comuns, el valor de l’amistat. I fan èmfasi en el fet de com sentir-se acompanyat ajuda a superar els entrebancs, sobretot emocionals, que sorgeixen en el dia a dia amb la família, els companys d’escola i la resta de persones amb qui convivim.


En general els referents són molt marcadament femenins i reflecteixen la vida quotidiana d’un grup de nenes que atrau l’atenció de lectores de 9 a 12 anys. Els títols de la col·lecció es poden llegir sense seguir un ordre concret. Però val la pena llegir en primer lloc el primer títol, ja que és on es forma la colla.


En aquest setè número, la Dotte se sent confosa respecte dels seus sentiments vers el noi amb qui s’ha estat veient. A més a més, la Leo s’enfada amb la Dotte perquè aquesta darrera destaca en la competició de salt de llit elàstic.

TAMBÉ US AGRADARAN
11.50

Col·lecció de caràcter realista protagonitzada per quatre amigues que s’ho passen bé juntes. En cada llibre una nena de la colla es fica en un embolic i ha de comptar amb les altres per sortir-ne.

19.00

Harry Potter y las reliquias de la Muerte (esp.) és el setè títol de la sèrie juvenil amb la qual J.K. Rowling ens fa estimar la màgia i enganxar-nos a la lectura.

10.95

Novel·la carregada d’humor exagerat que connecta amb les emocions dels nois i noies que no entenen els adults.

15.50

Una novel·la d’aventures, trepidant, tendra i còmica que endinsa el lector en la riquesa cultural i paisatgística d’Àfrica.

16.95

El món de l'Axlin està infestat de monstres. Alguns ataquen als viatgers en els camins, d'altres assetgen els pobles fins que les arrasen completament i d'altres entren a les cases de nit per endur-se els nens mentre dormen.

14.90

No deixeu mai de creure en la màgia.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !