x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • DOLENTS - Pati de Llibres
29.90
DOLENTS
Castellà
Clotilde Perrin
Maeva
A partir de
29.90
DOLENTS

Un llop, un ogre i una bruixa. Per fi som nosaltres els protagonistes del conte! Vine, acosta’t, no tinguis por… Endinsa’t al bosc misteriós i et revelarem tots els nostres secrets. T’hi atreveixes? Prohibida l’entrada a prínceps i caçadors.

TAMBÉ US AGRADARAN
29.90

Els autors d’Atlas del mundo ens transportaran a llocs amagats sota terra i a les profunditats del mar.

12.90

Dos germans, una mare que els diu que és l’hora de banyar-se, uns quants pots d’aquarel·la de colors i molta imaginació.

20.90

Combina lletra lligada amb lletra d’impremta i està il·lustrat amb fotografies. Parla de la muntanya oferint informacions breus i rigoroses de com hi vivim persones i animals.

12.50

Història tranquil·la, d'amistat i superació personal, il·lustrada i escrita amb delicadesa. Us estimareu tant aquests personatges literaris que els haureu de fer un bon lloc a les vostres vides.

14.50

Faula dolçament il·lustrada i explicada textualment amb dues veus, una dirigida als adults (lletra d’impremta) i l’altra als infants (lletra lligada), que parla de la necessitat de viure els canvis amb confiança.

20.90

Combina lletra lligada amb lletra d’impremta i està il·lustrat amb fotografies. Parla de la natura oferint informacions breus i rigoroses de procesos com ara la polinització.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !