x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • DOLENTS - Pati de Llibres
29.90
DOLENTS
Castellà
Clotilde Perrin
Maeva
A partir de
29.90
DOLENTS

Un llop, un ogre i una bruixa. Per fi som nosaltres els protagonistes del conte! Vine, acosta’t, no tinguis por… Endinsa’t al bosc misteriós i et revelarem tots els nostres secrets. T’hi atreveixes? Prohibida l’entrada a prínceps i caçadors.

TAMBÉ US AGRADARAN
14.50

Una història poderosa, plena de tendresa i humanitat, sobre la realitat dels refugiats.

16.95

Vols conèixer els secrets de l'espai? Aquest llibre reuneix les dades científiques més interessants sobre l'univers, juntament amb divertides curiositats i il·lustracions reveladores.

19.95

Anna Llenas convida a entrar en el laberint de les emocions humanes, sentir-les i pensar-les per viure-les amb plenitud.

13.00

Com Un libro, Colores és màgic! Seguiu les indicacions escrites amb lletra de pal i descobrireu que teniu poders. Barrejareu colors, en creareu de nous i jugareu sorprenent-vos cada vegada que passeu pàgina.

11.95

L’Elmer és el referent de l’acceptació d’un mateix tal com és i del tractament positiu de la diferència en la lij. Juntament amb Babar i Pomelo, és un dels elefants més estimats pels lectors.

15.00

Àlbum sense mots que mostra el cicle natural en constant evolució recuperant un món postnuclear gràcies a una nena perseverant en la seva missió transformadora i al poder regenerador de vida del seu amic cérvol.  

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !