x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • Después de la lluvia - Pati de Llibres
  • Después de la lluvia - Pati de Llibres
  • Después de la lluvia - Pati de Llibres
  • Después de la lluvia - Pati de Llibres
29.00
Después de la lluvia
Castellà, Japonès
Katsumi Komagata
One Stroke
A partir de
29.00
Después de la lluvia

Cada llibre de Katsumi Komagata és una petita joia per llegir i gaudir l'art, la poesia, la delicadesa de la combinació de papers de diferents textures i formes.

 

En aquest llibre, Después de la lluvia, publicat en castellà i japonès, Katsumi Komagata narra de manera artística i amb la seva visió genuïna la història de l’arca de Noè.

 

Katsumi Komagata no utilitza llapis ni colors per explicar les històries dels seus llibres. Tria papers de textures diferents per retallar-los i combinar-los, sorprenent el tacte i la vista dels lectors. En aquest llibre, però, juga amb les ombres i les llums, amb el negre de les siluetes dels animals, amb tots els colors de l'arc de santmartí, i ens sorprèn un cop més amb una creació delicada i poètica.

TAMBÉ US AGRADARAN
25.00

ESP. Canción de Navidad, de Charles Dickens, il·lustrada per Roberto Innocenti, qui ambienta l’obra a Londres durant l’època victoriana.

19.95

Anna Llenas convida a entrar en el laberint de les emocions humanes, sentir-les i pensar-les per viure-les amb plenitud.

34.00

De la mà de l’artista japonès Katsumi Komagata, els sorolls que porta el vent travessen boscos, prats i camps.

14.90

Novel·la que convida a llegir pel plaer de llegir, deixant-nos endur per la manera com està narrada la història, per la força dels personatges secundaris i pel procés d’aprenentatge i creixement que fa el protagonista al llarg del llibre.

15.50

"Llegeix-lo, t'agradarà i et sorprendrà; no en podem parlar fins que te l'hagis llegit." És la recomanació per a adolescents, joves i adults que fan els lectors i lectores del club de lectura.

18.95

Plantejat com un receptari, cada doble pàgina parla d'una emoció: por, simpatia... La presenta en un relat líric i suggeridor, i proposa una recepta per perdre la por, oferir simpatia...

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !