x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • Desencuentros - Pati de Llibres
  • Desencuentros - Pati de Llibres
  • Desencuentros - Pati de Llibres
  • Desencuentros - Pati de Llibres
22.00
Desencuentros
Castellà
Jimmy Liao
Barbara Fiore Editora
A partir de
22.00
Desencuentros

Desencuentros és l’obra més coneguda de Liao, portada al cinema, parla poèticament de la incertesa a través de dos personatges: “Son como la mayoría de la gente de la ciudad, que no llegan a conocerse en la vida, pese a vivir todos en el mismo sitio...” Ell sempre va cap a la dreta, ella sempre va cap a l’esquerra. Viuen aliens l’un a l’altre tota la tardor i els inicis de l’hivern. Un dia de ple hivern es troben en una placeta circular i senten l’amor a primera vista. Viuen intensament el dia junts i al vespre s’intercanvien els números de telèfon. Però de cop plou a bots i barrals, i l’endemà tots dos s’adonen que només guarden de l’altre un paperet, amb la tinta escampada, on no s’hi pot llegir res. Es busquen en la ciutat, però l’atzar i les rutines fan que, tot i passar pels mateixos carrers, no es trobin. A finals de desembre els veiem fent la bossa amb la intenció de marxar de la ciutat. Ell continua anant cap a la dreta; ella, cap a l’esquerra. Neva. En algun moment canvien la pròpia rutina i els veiem moure’s en direccions oposades a les habituals. Ara ell va cap a l’esquerra i ella cap a la dreta. Es troben.


Liao utilitza a Desencuentros el mateix recurs que a Hermosa soledad per fer-nos entrar en la lectura de la història i avançar: cada doble pàgina va encapçalada per la data, temps cronològic, i una referència al temps atmosfèric que aquí no només està directament relacionada amb les emocions que viuen els personatges en cada moment, sinó que també les explica: “7 de noviembre. Tiempo cubierto y húmedo, como si el invierno estuviera al llegar, lo que provoca un cierto decaimiento.”
Els protagonistes de Desencuentros semblen donar vida als personatges del poema “Amor a primera vista” de la Premi Nobel de Literatura Wislawa Szymborska. L’àlbum s’obre amb la primera estrofa del poema: “Ambos están convencidos / de que los ha unido un sentimiento repentino. / Es hermosa esa seguridad, / pero la inseguridad es más hermosa.”

TAMBÉ US AGRADARAN
18.95

Plantejat com un receptari, cada doble pàgina parla d'una emoció: por, simpatia... La presenta en un relat líric i suggeridor, i proposa una recepta per perdre la por, oferir simpatia...

15.00

Una investigació hilarant que us farà riure pels descosits. Qui s’ha fet caca damunt del cau de la talpeta just quan ella en sortia?

15.00

Si voleu educar en el respecte als altres i la llibertat personal, llegiu la història de la Clementina, que decidirà el seu destí fugint de la presó en què s’ha transformat la seva relació de parella.

15.00

Una paràbola sobre el significat de l’amor i de la família.

16.00

Jennifer Berne i Vladimir Radunsky conviden el lector a participar amb Albert Einstein en un viatge ple de curiositat, humor i descobriments científics.

15.50

Una història sobre la diversitat i les necessitats de cadascú.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !