x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • De cartró - Pati de Llibres
  • De cartró - Pati de Llibres
  • De cartró - Pati de Llibres
  • De cartró - Pati de Llibres
19.95
De cartró
Català
Àngels Navarro
Cruïlla
A partir de
19.95
De cartró

CAT. Construïu les vostres joguines gegants amb caixes de cartró i jugueu-hi després. El llibre explica com fer pas a pas una avioneta, una guitarra, un castell de cavallers i l’espasa i l’escut i el casc, un teatret, un garatge... 

 

Senzill, bonic i enginyós, molt enginyós. Qui no ha jugat amb la caixa d’una rentadora o una nevera imaginant que navegava en un vaixell enmig de l'oceà o s'enlairava en un coet fins a la Lluna?

 

Àngels Navarro ofereix en aquesta caixa DE CARTRÓ un llibre amb 10 propostes per crear joguines amb cartrons grans i jugar-hi després. Explica pas a pas com tallar, encaixar i encolar els cartrons per fer cada joguina, que ens mostra fotografiada i en ple joc. I ofereix els patrons a mida real (XXL) per crear una de les joguines: l’avioneta de la portada.

TAMBÉ US AGRADARAN
27.00

Els últims llibres de l’Ottolina en castellà. 

19.50

Experimenta, aprèn tècniques artístiques, juga amb els volums, fes estampats... de la mà de Marion Deuchars. I coneix els i les grans artistes: Joan Miró, Sonia Delaunay, Eduardo Chillida, Frida Kahlo, Hannah Höch...

38.00

Llibre i peluix blau El monstruo de colores (esp.).

132.00

ESP. SIS PELUIXOS. Tots els monstres del monstruo de colores (esp.) d'Anna Llenas: l'alegria, la tristesa, la ràbia, la por, la calma i l'amor.

 

12.00

Portafotos bola de neu amb personatge literari en l'interior: el Petit Príncep, el nen més conegut de la literatura infantil i juvenil.

38.00

Llibre i peluix rosa El monstruo de colores (esp.).

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !