x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • De cartró - Pati de Llibres
  • De cartró - Pati de Llibres
  • De cartró - Pati de Llibres
  • De cartró - Pati de Llibres
19.95
No disponible
De cartró
Català
Àngels Navarro
Cruïlla
A partir de
19.95
No disponible
De cartró

CAT. Construïu les vostres joguines gegants amb caixes de cartró i jugueu-hi després. El llibre explica com fer pas a pas una avioneta, una guitarra, un castell de cavallers i l’espasa i l’escut i el casc, un teatret, un garatge... 

 

Senzill, bonic i enginyós, molt enginyós. Qui no ha jugat amb la caixa d’una rentadora o una nevera imaginant que navegava en un vaixell enmig de l'oceà o s'enlairava en un coet fins a la Lluna?

 

Àngels Navarro ofereix en aquesta caixa DE CARTRÓ un llibre amb 10 propostes per crear joguines amb cartrons grans i jugar-hi després. Explica pas a pas com tallar, encaixar i encolar els cartrons per fer cada joguina, que ens mostra fotografiada i en ple joc. I ofereix els patrons a mida real (XXL) per crear una de les joguines: l’avioneta de la portada.

TAMBÉ US AGRADARAN
33.50

Sac amb peces grans de fusta natural polida, tallada formant cossos geomètrics, per jugar a fer construccions.

24.95

Peluix Petit Príncep

18.00

Capsa de música per guardar-hi els tresors. Té corda darrere, una ballarina il·lustrada en la tapa i una ballarina en l'interior.

15.50

CAT. Jugueu amb l’Estel i el Pol a trobar les diferències al llarg de la història. A mesura que avanceu serà més difícil. Ànims! 

9.99

Quadern El monstruo de colores (esp.), Anna Llenas. Per acolorir després d’haver parlat de les emocions amb els petits i compartir-les llegint el llibre.

20.00

La millor manera d'explicar als nens i nenes com va ser la seva vida al ventre de la mare i el regal perfecte per a l'arribada d'un nadó.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !