x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • CURIOSITY. La història d’un robot de Mart - Pati de Llibres
18.90
CURIOSITY. La història d’un robot de Mart
Català (Disponible en altres)
Markus Motum
Flamboyant
A partir de
18.90
CURIOSITY. La història d’un robot de Mart

Coneix el Curiosity, un vehicle robot per explorar Mart que ha rodat pels deserts del planeta vermell buscant pistes per resoldre un dels grans misteris de la ciència: hi ha hagut mai vida a Mart?

Descobreix la història darrere de la missió a Mart més ambiciosa que s’ha dut a terme fins ara; el Curiosity mateix et farà de guia. Amb il·lustracions extraordinàries i diagrames fascinants, el robot ens acompanya en el viatge del laboratori a Mart, per ensenyar-nos fins a on ens ha portat la curiositat humana, i com ens podria portar encara molt més lluny…

TAMBÉ US AGRADARAN
38.00

Llibre i peluix gris El monstre de colors.

16.00

Una fantàstica adaptació del conte clàssic de Rudyard Kipling El fill de l’elefant o com l’elefant va aconseguir la trompa.

13.00

Com Un llibre, Colors és màgic! Seguiu les indicacions escrites amb lletra de pal i descobrireu que teniu poders. Barrejareu colors, en creareu de nous i jugareu sorprenent-vos cada vegada que passeu pàgina.

13.90

És un llibre màgic! Seguiu les indicacions escrites amb lletra de pal i descobrireu que teniu poders. Comptareu punts, bufareu, els fareu grans i petits. Passareu hores fent màgia i rient en família. 

11.00

Per saber-ne més sobre la pubertat de les nenes.

15.50

Original àlbum il·lustrat amb encunyats sobre la lluna.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !