x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • Cullereta - Pati de Llibres
15.90
Cullereta
Català (Disponible en altres)
Benji Davies
Andana
A partir de
15.90
Cullereta

De vegades les grans històries tenen els principis més petits.
Cullereta és el capgròs més petit dun gran estany i hi viu amb tots els seus germans. Encara que algú més hi viu, un peix anomenat: EL GRAN BLUP.
Amb el pas dels dies tots comencen a desaparèixer i Cullereta es pregunta quin serà el seu futur. Acabarà en algun lloc millor?

Una gran història sobre un petit capgròs: sobre créixer i fer un salt cap a la vida.

Un àlbum il·lustrat per a nens i nenes per descobrir el procés de la vida

Una història per fomentar l'autonomia i la capacitat de decisió dels més petits.

TAMBÉ US AGRADARAN
13.90

Llegim junts i juguem! Cal seguir les indicacions d’Hervé Tullet, escrites amb lletra de pal (tots els jocs tenen les seves normes). Resseguirem línies, farem saltar punts, bufarem, mourem el cap, caminarem de puntetes... I riurem junts.

15.00

Si voleu educar en el respecte als altres i la llibertat personal, llegiu la història de la Clementina, que decidirà el seu destí fugint de la presó en què s’ha transformat la seva relació de parella.

15.00

Àlbum sense mots que mostra el cicle natural en constant evolució recuperant un món postnuclear gràcies a una nena perseverant en la seva missió transformadora i al poder regenerador de vida del seu amic cérvol.  

16.00

Jennifer Berne i Vladimir Radunsky conviden el lector a participar amb Albert Einstein en un viatge ple de curiositat, humor i descobriments científics.

38.00

Llibre i peluix gris El monstruo de colores (esp.).

15.00

Descobrir la felicitat buscant en un mateix i trobar, a més, el propi talent. Un llibre dels imprescindibles en la biblioteca personal de tot infant.

 

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !