x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • Cors de gofra - Pati de Llibres
  • Cors de gofra - Pati de Llibres
17.50
Cors de gofra
Català
Maria Parr
Nordica Infantil
A partir de
17.50
Cors de gofra

En un petit poble de la costa noruega, Knert-Mathilde, viuen la Lena i en Trille. Ella és intrèpida, divertida i aventurera. Ell, la ment serena de tots dos. Són amics de l’ànima encara que en Trille necessita que li diguin més vegades, com a tots ens passa en algunes ocasions. La Lena viu sola amb la seva mare i, de tant en tant, pensa que li agradaria tenir un pare. En Trille té una germana adoptada a Colòmbia i un avi magre i arrugat que viu al soterrani de casa i al qual adora. El que més els agrada és compartir les gofres calentetes que fa la tiaàvia i passar el dia junts gaudint d’aventures que, a vegades, quasi acaben en catàstrofes.
Aquest és el regne de la Lena i en Trille. T’animes a conèixer-lo?

TAMBÉ US AGRADARAN
15.50

Una novel·la d’aventures, trepidant, tendra i còmica que endinsa el lector en la riquesa cultural i paisatgística d’Àfrica.

14.90

Això és un conte de fades on l’heroïna no és la princesa, sinó la nena humil.

16.00

Un llibre tendre i delicat per parlar del dol amb nens que han viscut per primera vegada la pèrdua d’un familiar o un amic.

10.00

CAT. Tercera aventura de la sèrie d’Agus i els monstres, on descobrim que el malvat Dr. Brot i en Nap temen el raig de l'Emmo.

11.90

Història completa i detallada de les trifulgues, peripècies i desoris d’un noi de casa bona.

14.90

No deixeu mai de creure en la màgia.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !