x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • Cornèlius i el rebost d'impossibles - Pati de Llibres
  • Cornèlius i el rebost d'impossibles - Pati de Llibres
  • Cornèlius i el rebost d'impossibles - Pati de Llibres
  • Cornèlius i el rebost d'impossibles - Pati de Llibres
8.95
Cornèlius i el rebost d'impossibles
Català
Carles Sala, Javier Andrada
La Galera
A partir de
Categories
8.95
Cornèlius i el rebost d'impossibles

Guanyadora del premi Josep Maria Folch i Torres, aquesta novel·la de personatges ben definits i ambientacions ben resoltes és un regal que fa créixer els lectors.


En Cornèlius, que amaga un secret molt ben guardat rere el seu posat seriós, i el seu jove ajudant, en Tobies, arriben a Tort, un poblet de muntanya on no hi ha res recte. Hi obren una botiga ben especial, ja que no venen res, no fan servir diners, sinó que treballen bescanviant, però, a més, no bescanvien objectes ni aliments, sinó disposicions d’ànim.


Una persona molt moguda i activa pren la calma que li falta d’un potet que li ofereix en Cornèlius a canvi de bufar en un cargol de mar per deixar-hi una mica de la hiperactivitat que li sobra, que li anirà molt bé a una altra persona excessivament tranquil·la. En Cornèlius equilibra els diferents caràcters de la gent del poble amb la seva màgia, com un druïda.


Però la gent és desconfiada i es deixa empènyer per l’ambició. Quan en Cornèlius marxa a resoldre un assumpte pendent, el rebost d’impossibles és assaltat i tothom se serveix sense mesura de tot el que hi ha allà. En Tobies i l’amiga que ha fet al poble hauran de controlar el desgavell fins que en Cornèlius torni.


La història enganxa tant que els ulls avancen pels textos sense aixecar el cap del llibre perquè no ens volem perdre ni una coma de tot el que passa a Tort i com ho resolen els personatges de Carles Vila i Sala, que Javier Andrada ha sabut apropar als lectors d’una manera sorprenent mitjançant les perspectives que ha utilitzat en les il·lustracions. Mostra els personatges i els espais utilitzant plans que situen els lectors en punts de mira diferents. D’aquesta manera aconsegueix que empatitzem amb l’amiga d’en Tobies i l’avi cec quan ens els mostra amb un pla frontal, fa que dominem la situació veient-la des de dalt en plans picats... I tot això fent servir una única tinta negra sobre el blanc de les pàgines!

TAMBÉ US AGRADARAN
32.00

Harry Potter y la cámara secreta (esp.) en l’edició il·lustrada per Jim Kay.

13.00

Harry Potter y la piedra filosofal (esp.) és el primer títol de la sèrie juvenil amb la qual J.K. Rowling ens fa estimar la màgia i enganxar-nos a la lectura.

20.50

Harry Potter i l’orde del Fènix és el cinquè títol de la sèrie juvenil amb la qual J.K. Rowling ens fa estimar la màgia i enganxar-nos a la lectura.

29.50

Un llibre ple d'innocència, on es ressalten els valors humans i l'amor cap a la naturalesa.

13.95

Novel·la d’aventures de caràcter realista en què l’amistat de dues cosines s’uneix amb l’atzar que els omple de sorpreses uns dies d’estiu que havien pensat equivocadament que havien de ser avorrits.

11.00

Divertides històries sobre l’amistat, creades per dos autors que aporten una alenada d’aire fresc a la ficció per a infants.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !