x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • Contes per telèfon - Pati de Llibres
13.00
Contes per telèfon
Català
Gianni Rodari, Emilio Urberuaga, Teresa Duran (tr.)
Juventud
A partir de
13.00
Contes per telèfon

Recull de contes imprescindible del pedagog de la imaginació i creador de la Gramàtica de la Fantasia, Gianni Rodari.

 

Una nena rep cada nit la trucada telefònica del pare, que està fora de casa per feina sis de cada set dies que té la setmana. Cada una d’aquelles sis nits, el pare truca a la filla i li explica un conte per telèfon.

 

Els relats són imaginatius a més no poder. Rodari juga amb el llenguatge i la realitat fent que l’un transformi l’altra a través de la creativitat, que parteix ben sovint d’una pregunta d’aparença atzarosa: Què passaria si...? En la resposta, tot és possible, com ho és en els mons imaginats i narrats per aquest geni de la paraula, que juga a crear històries fantàstiques plenes d’humor.

TAMBÉ US AGRADARAN
32.00

Harry Potter y la cámara secreta (esp.) en l’edició il·lustrada per Jim Kay.

10.00

Tercer títol de la sèrie de novel·les fantàstiques que encantarà als seguidors d’Stilton i els farà créixer com a lectors. Si voleu superar perills i resoldre misteris, és la vostra col·lecció.

10.95

Diversió, misteri i enginy són els components d’aquest clàssic modern de la literatura juvenil. Un nen que les bruixes han transformat en ratolí demanarà ajuda a l’àvia per poder destruir-les.

16.00

Un llibre tendre i delicat per parlar del dol amb nens que han viscut per primera vegada la pèrdua d’un familiar o un amic.

16.90

Un gran clàssic infantil, apropiat per a lectors de 6 (o més petits, si és una lectura compartida) a 11 anys, tot i que és un magnífic divertiment per a totes les edats.

12.90

La llegenda de Sant Jordi en rodolins!

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !