x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • CONTES PER SER LLIURES: 11 RELATS PELS DRETS CIVILS - Pati de Llibres
15.00
No disponible
CONTES PER SER LLIURES: 11 RELATS PELS DRETS CIVILS
Català
VV.AA.
ASSOCIACIÓ CATALANA PELS DRETS CIVILS
A partir de
Categories
15.00
No disponible
CONTES PER SER LLIURES: 11 RELATS PELS DRETS CIVILS

'Associació Catalana pels Drets Civils ha reunir 11 autors i 11 il·lustradors que reflexionen sobre els drets civils, aquells que regeixen les bases de la nostra convivència i democràcia.

Un recull de contes i il·lustracions que ens conviden a gaudir del món personal d'aquest ric i variat aplec d'artistes catalans. Contes plens d'humor, fantasia, música, colors i esperança cerats per a petits i grans lectors.

L'Assiciació Catalana pels Drets Civils garanteix que teots els beneficis que es derivin de l'obra seran per al Fons d'Ajuda a les Famílies.

TAMBÉ US AGRADARAN
12.90

La llegenda de Sant Jordi en rodolins!

15.00

Set contes il·lustrats divertits, surrealistes, amb un punt d’absurd, per llegir pel plaer de llegir als més petits i per començar a llegir tots sols els que ja saben llegir textos.

19.90

ESP./ENG. El tercer llibre CD bilingüe (castellà i anglès) que combina la narració de les vivències de Rolf i Flor amb les seves cançons, creades per The Pinker Tones i il·lustrades per Miguel Gallardo.

14.96

Construïm els puzles unint les il·lustracions i crearem històries fantàstiques.

18.00

ESP./ENG. El segon llibre CD bilingüe (castellà i anglès) que combina la narració de les vivències de Rolf i Flor amb les seves cançons, creades per The Pinker Tones i il·lustrades per Miguel Gallardo. Aquesta vegada es troben al&

19.95

Un llibre que ens inspira amb les històries de 100 dones extraordinàries del passat i del present, de Frida Kahlo a Serena Williams.

Perquè totes les nenes mereixen créixer pensant que poden arribar a ser el que elles vulguin.

Uneix-te al moviment #NenesRebels!

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !