x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • Colors - Pati de Llibres
  • Colors - Pati de Llibres
  • Colors - Pati de Llibres
  • Colors - Pati de Llibres
13.00
Colors
Català
Hervé Tullet
Cruïlla
A partir de
13.00
Colors

Els que coneixeu Un llibre d'Hervé Tullet sabeu que podeu fer màgia passant les pàgines del llibre. A Colors, barrejareu colors, en creareu de nous i jugareu infatigablement amb els petits. És un llibre i un joc de màgia i, sobretot, una font inesgotable de rialles.

 

Què us cal per disfrutar-lo? Saber llegir per seguir les indicacions textuals o tenir ben a la vora algú que us llegeixi els textos de cada pàgina per saber què cal fer. Cada vegada que feu una acció i gireu pàgina, se us dibuixarà a la cara un somriure immens, una rialla oberta i sorollosa i, sobretot, la sorpresa de descobrir que teniu poders màgics i no n'éreu conscients.

TAMBÉ US AGRADARAN
19.95

Anna Llenas convida a entrar en el laberint de les emocions humanes, sentir-les i pensar-les per viure-les amb plenitud.

22.00

Una noia cega explica quines sensacions percep recorrent la ciutat on conviuen els personatges més coneguts de la literatura infantil amb els personatges de les diferents obres de Jimmy Liao.

9.99

Quadern El monstre de colors, d’Anna Llenas. Per acolorir després d’haver parlat de les emocions amb els petits i compartir-les llegint el llibre.

14.00

Una vaca pon un ou! Un esdeveniment esbojarrat revoluciona la vida quotidiana en una granja singular ja de per si. Una història divertidíssima que us farà riure a petits i grans.

38.00

Llibre i peluix vermell El monstre de colors.

38.00

Llibre i peluix vermell El monstruo de colores (esp.).

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !