x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • Colors - Pati de Llibres
  • Colors - Pati de Llibres
  • Colors - Pati de Llibres
  • Colors - Pati de Llibres
13.00
Colors
Català
Hervé Tullet
Cruïlla
A partir de
13.00
Colors

Els que coneixeu Un llibre d'Hervé Tullet sabeu que podeu fer màgia passant les pàgines del llibre. A Colors, barrejareu colors, en creareu de nous i jugareu infatigablement amb els petits. És un llibre i un joc de màgia i, sobretot, una font inesgotable de rialles.

 

Què us cal per disfrutar-lo? Saber llegir per seguir les indicacions textuals o tenir ben a la vora algú que us llegeixi els textos de cada pàgina per saber què cal fer. Cada vegada que feu una acció i gireu pàgina, se us dibuixarà a la cara un somriure immens, una rialla oberta i sorollosa i, sobretot, la sorpresa de descobrir que teniu poders màgics i no n'éreu conscients.

TAMBÉ US AGRADARAN
10.40

Cadascú té un punt de vista concret sobre el que ell coneix del seu entorn. Unint els diferents punts de vista, aconseguirem tenir una visió global.

15.95

Una faula contra l’individualisme, l’egoisme i la vanitat que posa de manifest la felicitat que dóna compartir. Quan el pez Arcoiris descobreix que pot ser generós, els animals de l’oceà l’accepten.

11.00

Quan tothom adquireix la responsabilitat i els hàbits necessaris per a una bona convivència, la mare torna a casa sent un membre més de la família, amb els mateixos drets i deures que els altres.

9.99

Quadern El monstruo de colores (esp.), Anna Llenas. Per acolorir després d’haver parlat de les emocions amb els petits i compartir-les llegint el llibre.

38.00

Llibre i peluix blau El monstruo de colores (esp.).

38.00

Llibre i peluix gris El monstre de colors.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !