x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • Col·lecció L'Agus i els monstres (10 títols) - Pati de Llibres
112.00
Col·lecció L'Agus i els monstres (10 títols)
Català
Jaume Copons i Liliana Fortuny
Combel
A partir de
112.00
Col·lecció L'Agus i els monstres (10 títols)

Històries divertides i ocurrents per a lectors a partir de 8 anys, de ritme àgil i estil directe que enganxen al lector. Amb uns entranyables personatges descrits amb humor a través d'il·lustracions caricaturesques i jugant amb l'exageració. Perfecta combinació entre text i il·lustració que portarà als lectors a descobrir la màgia de la lectura.

La col·leció inclou 10 títols.

TAMBÉ US AGRADARAN
10.00

Sèrie de novel·les fantàstiques que encantarà als seguidors d’Stilton i els farà créixer com a lectors. Si voleu saber què se sent superant perills i resolent misteris, és la vostra col·lecció.

16.95

El món de l'Axlin està infestat de monstres. Alguns ataquen als viatgers en els camins, d'altres assetgen els pobles fins que les arrasen completament i d'altres entren a les cases de nit per endur-se els nens mentre dormen.

117.00

Els set llibres de la saga Harry Potter en castellà.

14.90

Novel·la que convida a llegir pel plaer de llegir, deixant-nos endur per la manera com està narrada la història, per la força dels personatges secundaris i pel procés d’aprenentatge i creixement que fa el protagonista al llarg del llibre.

15.90

Descobreix tots els secrets que s'amaguen darrere de l'escenari amb l'autora de ¡Sonríe! i Hermanas.

17.95

Cada llibre de la col·lecció resol dubtes i convida a buscar tota la informació possible per reflexionar entorn d’un tema: feminisme, sexualitat, violència, drogues i immigració i drets humans.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !