x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • Col·lecció L'Agus i els monstres (10 títols) - Pati de Llibres
112.00
Col·lecció L'Agus i els monstres (10 títols)
Català
Jaume Copons i Liliana Fortuny
Combel
A partir de
112.00
Col·lecció L'Agus i els monstres (10 títols)

Històries divertides i ocurrents per a lectors a partir de 8 anys, de ritme àgil i estil directe que enganxen al lector. Amb uns entranyables personatges descrits amb humor a través d'il·lustracions caricaturesques i jugant amb l'exageració. Perfecta combinació entre text i il·lustració que portarà als lectors a descobrir la màgia de la lectura.

La col·leció inclou 10 títols.

TAMBÉ US AGRADARAN
14.90

Novel·la que convida a llegir pel plaer de llegir, deixant-nos endur per la manera com està narrada la història, per la força dels personatges secundaris i pel procés d’aprenentatge i creixement que fa el protagonista al llarg del llibre.

14.90

De l'autora més venuda al món de novel·la gràfica per a joves arriba Hermanas

12.00

Una commovedora novel·la inspirada en fets reals, on destaca la força del discurs directe de l'autora, sense floritures.

19.00

Harry Potter y las reliquias de la Muerte (esp.) és el setè títol de la sèrie juvenil amb la qual J.K. Rowling ens fa estimar la màgia i enganxar-nos a la lectura.

16.00

Un llibre tendre i delicat per parlar del dol amb nens que han viscut per primera vegada la pèrdua d’un familiar o un amic.

14.40

Cada llibre de la col·lecció resol dubtes i convida a buscar tota la informació possible per reflexionar entorn d’un tema: feminisme, sexualitat, violència, drogues i immigració i drets humans.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !