x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • Cinc minuts més - Pati de Llibres
14.90
Cinc minuts més
Català (Disponible en altres)
Marta Altés
Blackie Books
A partir de
14.90
Cinc minuts més

«El temps, quina cosa més curiosa. El pare sempre en parla. Però rec que jo sé més coses del temps que ell…».

 

Els nens tenen un concepte del temps molt diferent del dels grans. Per a ells el temps no existeix. Només existeix gaudir. Però els adults, sempre amb mil coses a fer, amb pressa per tot, mai no s’ocupen de gaudir el temps com ho fan els menuts. Mai no tenim temps per res: jugar, divertir-nos, compartir… viure!

 

Probablement aquest és el llibre més bonic de Marta Altés, una de les autores d’àlbum infantil amb més èxit internacional, traduïda a més de 25 idiomes. Els seus àlbums van camí d’esdevenir clàssics de la literatura infantil. Els temps ho dirà. Mentrestant, gaudiu-los!

TAMBÉ US AGRADARAN
18.90

Coneix el Curiosity, un vehicle robot per explorar Mart que ha rodat pels deserts del planeta vermell buscant pistes per resoldre un dels grans misteris de la ciència: hi ha hagut mai vida a Mart?

16.00

Jennifer Berne i Vladimir Radunsky conviden el lector a participar amb Albert Einstein en un viatge ple de curiositat, humor i descobriments científics.

15.00

Posa en relleu la necessitat de pensar i, a través de l’enginy, vèncer les pors i aconseguir milllores col·lectives sabent quin és el lloc que un mateix ha d’ocupar en aquesta col·lectivitat.

16.00

Una fantàstica adaptació del conte clàssic de Rudyard Kipling El fill de l’elefant o com l’elefant va aconseguir la trompa.

38.00

Llibre i peluix gris El monstruo de colores (esp.).

21.50

La vida de Jacominus Gainsborough.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !