x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • CAT El curiós món de la Calpurnia Tate - Pati de Llibres
17.90
CAT El curiós món de la Calpurnia Tate
Català
Jacqueline Kelly
La Galera
A partir de
Categories
17.90
CAT El curiós món de la Calpurnia Tate

La Calpurnia creix i s’enfronta als convencionalismes que li reserva la societat masclista de Texas a principis del segle XX. S’adona que per crear el seu destí necessita independència econòmica com a punt de partida.

 

A L’evolució de la Calpurnia Tate Jacqueline Kelly començava cada capítol citant un fragment de L’origen de les espècies de Darwin que tenia relació directa amb el que vivia en aquell capítol concret la protagonista. En aquesta segona novel·la de la sèrie segueix el mateix procediment amb fragments del llibre El viatge del Beagle, on Darwin va anotar moltes de les idees que desenvoluparia en la seva teoria de l’evolució de les espècies per selecció natural.

 

És interessant, perquè el viatge de Darwin introdueix el viatge maduratiu de la nostra protagonista, que creixerà amb cada nova relació que estableixi amb els altres i l’entorn.

 

És en les relacions amb els altres on la Calpurnia troba allò que li cal per reflexionar i madurar. La cosina, el veterinari, el seu germà Travis... tots ells són personatges secundaris d’una força excepcional i unes repercussions en la protagonista que els lectors seguim amb passió mentre llegim.

 

La fluïdesa amb què la Calpurnia explica com viu continua sent tan detallista com en el primer llibre. Els lectors vivim les situacions que se li presenten com si fóssim amb ella acollint les persones que fugen de la inundació, davant de la màquina d’escriure de la cosina, sentint l’amor pels animals del seu germà Travis...

 

Amb El curiós món de la Calpurnia Tate continuem descobrint i aprenent.

TAMBÉ US AGRADARAN
17.50

Premi al Millor Llibre 2018 en la categoria de 9-12 anys de la revista Andersen.

16.90

Una història extraordinària d’amor, imaginació i amistat per a fans de Roald Dahl i Neil Gaiman.

16.50

Una espècie de road movie a través de Finlàndia. Una novel·la fresca i divertida.

18.00

Novel·la d’aprenentatge que disfrutaran els lectors de +12 anys, joves i adults. El missatge: crear el propi destí depèn d’un mateix. 

14.00

El segon llibre de la trilogia «La Llum d'Artús».

17.50

De la mateixa autora de "La senyora Doubtfire".

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !