x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • Casa teva, casa meva - Pati de Llibres
  • Casa teva, casa meva - Pati de Llibres
16.00
Casa teva, casa meva
Català
Marianne Dubuc
Juventud
A partir de
16.00
Casa teva, casa meva

Al carrer de les Galetes, número 3, estan preparant una festa. Avui és l’aniversari del Conillet! Tots els veïns hi estan convidats. A casa dels Eriçons, de les Guineus, a totes les cases es preparen per passar un dia molt especial.

 

Segueix les seves activitats durant tot el dia en aquest llibre amb mil detalls que voldràs descobrir una vegada i una altra.

 

És un dia com qualsevol altre en aquest tranquil edifici de 4 pisos… Bé, potser no per a tothom, la família Conill està molt atrafegada preparant l’aniversari del Conillet. En aquest llibre de gran format, es convida al lector a observar la vida quotidiana de diferents famílies que viuen en el mateix edifici. El text només narra la història de la família Conill, però el lector pot entretenir-se a observar, en cada pis, la vida dels veïns plena de detalls sorprenents.

TAMBÉ US AGRADARAN
14.00

Un àlbum que capgira les regles del joc dels contes tradicionals.

38.00

Llibre i peluix verd El monstre de colors. 

14.90

Un carnaval alegre i divertit.

18.90

Coneix el Curiosity, un vehicle robot per explorar Mart que ha rodat pels deserts del planeta vermell buscant pistes per resoldre un dels grans misteris de la ciència: hi ha hagut mai vida a Mart?

24.00

CAT. Tots portem en l’interior un buit que de vegades creix i d’altres es fa petit, però, per sort, mai no desapareix del tot. Perquè la vida és plena de trobades i de pèrdues.

15.00

Posa en relleu la necessitat de pensar i, a través de l’enginy, vèncer les pors i aconseguir milllores col·lectives sabent quin és el lloc que un mateix ha d’ocupar en aquesta col·lectivitat.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !