x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • Canteu, esperits, canteu - Pati de Llibres
19.90
Canteu, esperits, canteu
Català
Jesmyn Ward
Edicions del Periscopi
A partir de
Categories
19.90
Canteu, esperits, canteu

En Jojo és un nen mestís que viu amb els seus avis i la seva germana. La seva mare és una dona absent que té visions del seu germà mort i que viu perdudament enamorada del seu marit, que compleix condemna a la presó del comtat. Quan ella s’assabenta que està a punt de ser alliberat, decideix agafar els seus dos fills i emprendre un viatge introspectiu i salvatge que els obliga a relacionar-se per primera vegada com a família. A la presó, en Jojo es troba en Richie, un noi amb qui descobreix el llegat de l’esclavitud però també la importància de la reconciliació amb el passat. 

 

Amb un llenguatge ric i musical Jesmyn Ward ens ofereix una road movie literària imponent que parla des dels marges. Canteu, esperits, canteu és l’últim text de l’única autora premiada dues vegades amb el National Book Award.

TAMBÉ US AGRADARAN
19.95

Anna Llenas convida a entrar en el laberint de les emocions humanes, sentir-les i pensar-les per viure-les amb plenitud.

13.20

Reflexions sobre el paper educatiu dels avis.

18.90

En la cruïlla de la vida, t’has de decidir. Vols ser un mal pare o un bon pare?

15.99

Les històries (en minúscula) que la Història (en majúscula) no t'han explicat.

18.95

Plantejat com un receptari, cada doble pàgina parla d'una emoció: por, simpatia... La presenta en un relat líric i suggeridor, i proposa una recepta per perdre la por, oferir simpatia...

22.90

La novel·la que revoluciona la fantasia èpica.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !