x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • Canción de Navidad ESP. - Pati de Llibres
  • Canción de Navidad ESP. - Pati de Llibres
  • Canción de Navidad ESP. - Pati de Llibres
  • Canción de Navidad ESP. - Pati de Llibres
25.00
Canción de Navidad ESP.
Castellà
Charles Dickens, Roberto Innocenti
Kalandraka
A partir de
25.00
Canción de Navidad ESP.

ESP. Canción de Navidad, l’obra més coneguda de Charles Dickens, il·lustrada per Roberto Innocenti, qui ambienta l’obra a Londres durant l’època victoriana amb una precisió en el detall que ens fa entendre com vivien les persones en aquell indret en aquella època determinada.

 

Scrooge rebrà les visites de tres esperits, els fantasmes del nadal passat, del present i del futur. Acompanyarà els visitants i, amb ells, s’adonarà que l’avarícia, la cobdícia i la seva actitud de menyspreu envers els altres fan que estigui sol a la vida. És a les seves mans canviar d’actitud i transformar la seva realitat.

 

En acabar la història, els lectors veurem que el protagonista d’aquest conte de nadal s’ha transformat al llarg del llibre:

 

“Scrooge cumplió más de lo prometido. Hizo todo aquello e infinitamente más, y para el pequeño Tim, que no llegó a morir, fue como un segundo padre. Se volvió un buen amigo, un buen jefe, un buen hombre tal como no se conocía en la ciudad, ni en ninguna otra ciudad, villa o barrio del mundo. Había gente que se reía de semejante cambio, pero él dejaba que rieran y les hacía poco caso, porque era lo suficientemente sabio como para saber que en este mundo nada sucede para bien sin provocar la risa de la gente y, consciente de que esas personas seguirían ciegas de todos modos, pensaba que era mejor que alterasen sus rostros con sonrisas y no con otras muecas menos atractivas y causadas por la enfermedad. Él también reía para sí, y con eso le bastaba.”

TAMBÉ US AGRADARAN
17.90

Segona novel·la d’aprenentatge i creixement protagonitzada per la Calpurnia Tate. Per a lectors de +12 anys, joves i adults.

19.50

Recull de faules protagonitzades per animals per llegir en veu alta als infants petits i animar a llegir autònomament els primers lectors.

16.90

Una història extraordinària d’amor, imaginació i amistat per a fans de Roald Dahl i Neil Gaiman.

11.50

Col·lecció de caràcter realista protagonitzada per quatre amigues que s’ho passen bé juntes. En cada llibre una nena de la colla es fica en un embolic i ha de comptar amb les altres per sortir-ne.

16.95

El món de l'Axlin està infestat de monstres. Alguns ataquen als viatgers en els camins, d'altres assetgen els pobles fins que les arrasen completament i d'altres entren a les cases de nit per endur-se els nens mentre dormen.

19.00

Harry Potter dinou anys després (edició en castellà).

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !