x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • Canción de Navidad ESP. - Pati de Llibres
  • Canción de Navidad ESP. - Pati de Llibres
  • Canción de Navidad ESP. - Pati de Llibres
  • Canción de Navidad ESP. - Pati de Llibres
25.00
Canción de Navidad ESP.
Castellà
Charles Dickens, Roberto Innocenti
Kalandraka
A partir de
25.00
Canción de Navidad ESP.

ESP. Canción de Navidad, l’obra més coneguda de Charles Dickens, il·lustrada per Roberto Innocenti, qui ambienta l’obra a Londres durant l’època victoriana amb una precisió en el detall que ens fa entendre com vivien les persones en aquell indret en aquella època determinada.

 

Scrooge rebrà les visites de tres esperits, els fantasmes del nadal passat, del present i del futur. Acompanyarà els visitants i, amb ells, s’adonarà que l’avarícia, la cobdícia i la seva actitud de menyspreu envers els altres fan que estigui sol a la vida. És a les seves mans canviar d’actitud i transformar la seva realitat.

 

En acabar la història, els lectors veurem que el protagonista d’aquest conte de nadal s’ha transformat al llarg del llibre:

 

“Scrooge cumplió más de lo prometido. Hizo todo aquello e infinitamente más, y para el pequeño Tim, que no llegó a morir, fue como un segundo padre. Se volvió un buen amigo, un buen jefe, un buen hombre tal como no se conocía en la ciudad, ni en ninguna otra ciudad, villa o barrio del mundo. Había gente que se reía de semejante cambio, pero él dejaba que rieran y les hacía poco caso, porque era lo suficientemente sabio como para saber que en este mundo nada sucede para bien sin provocar la risa de la gente y, consciente de que esas personas seguirían ciegas de todos modos, pensaba que era mejor que alterasen sus rostros con sonrisas y no con otras muecas menos atractivas y causadas por la enfermedad. Él también reía para sí, y con eso le bastaba.”

TAMBÉ US AGRADARAN
17.95

Cada llibre de la col·lecció resol dubtes i convida a buscar tota la informació possible per reflexionar entorn d’un tema: feminisme, sexualitat, violència, drogues i immigració i drets humans.

18.95

Una carpeta amb la síntesi de quatre contes, els puzles dels contes i tres possibles finals: el tradicional, el que proposa l’autora i un en blanc perquè el feu vosaltres amb el retolador esborrable.

10.00

Sisè títol de la sèrie de novel·les fantàstiques que encantarà als seguidors d’Stilton i els farà créixer com a lectors. Si voleu superar perills i resoldre misteris, és la vostra col·lecció.

11.50

Col·lecció de caràcter realista protagonitzada per quatre amigues que s’ho passen bé juntes. En cada llibre una nena de la colla es fica en un embolic i ha de comptar amb les altres per sortir-ne.

39.95

Tot el que vols saber sobre els artefactes que apareixen a les pel·lícules basades en els llibres de Harry Potter.

13.50

Harry Potter i la cambra secreta és el segon títol de la sèrie juvenil amb la qual J.K. Rowling ens fa estimar la màgia i enganxar-nos a la lectura.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !