x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • Bruits du vent - Pati de Llibres
  • Bruits du vent - Pati de Llibres
  • Bruits du vent - Pati de Llibres
  • Bruits du vent - Pati de Llibres
34.00
Bruits du vent
Japonès
Katsumi Komagata
One Stroke
A partir de
Categories
34.00
Bruits du vent

Cada llibre de Katsumi Komagata és una petita joia per llegir i gaudir l’art, la poesia, la delicadesa de la combinació de papers de diferents textures i formes.


En aquest llibre, Bruits du vent, Katsumi Komagata proposa que escoltem els sorolls que porta el vent. Cada cop que girem pàgina ens sorprèn un entorn natural que amaga un so: dins el bosc hi ha un esquirol, al prat una vaca... 


Katsumi Komagata no utilitza llapis ni colors per explicar les històries dels seus llibres. Tria papers de textures diferents per retallar-los i combinar-los, sorprenent el tacte i la vista dels lectors.

TAMBÉ US AGRADARAN
29.00

Katsumi Komagata narra de manera artística i amb la seva visió genuïna la història de l'arca de Noè.

39.50

Katsumi Komagata parla de l'embaràs i la formació d'una nova vida humana, tot jugant amb papers de diferents textures.   

70.00

Edició acuradíssima (paper, tintes, enquadernació, textura) que mostra el treball de Jimmy Liao en una antologia de 50 il·lustracions de l’autor, entre les quals la retrobada dels protagonistes de Desencuentros.  

18.00

DVD + Guia de camp. Una cosa perduda apareix a la ciutat. Només un noi desocupat mostra interès i l’ajuda a trobar el seu lloc. El noi ens explica la història del temps que van conviure.

54.95

Bruno Munari convida a jugar amb les mans i la imaginació. Creareu històries increïbles tot superposant cartrons, cartolines i làmines amb el fons transparent impreses amb imatges suggeridores.  

39.50

Joc artístic de Bruno Munari, que proposa combinar línies rectes i corbes per construir les lletres de l’abecedari en majúscules.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !