x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • Bruits du vent - Pati de Llibres
  • Bruits du vent - Pati de Llibres
  • Bruits du vent - Pati de Llibres
  • Bruits du vent - Pati de Llibres
34.00
No disponible
Bruits du vent
Japonès
Katsumi Komagata
One Stroke
A partir de
Categories
34.00
No disponible
Bruits du vent

Cada llibre de Katsumi Komagata és una petita joia per llegir i gaudir l’art, la poesia, la delicadesa de la combinació de papers de diferents textures i formes.


En aquest llibre, Bruits du vent, Katsumi Komagata proposa que escoltem els sorolls que porta el vent. Cada cop que girem pàgina ens sorprèn un entorn natural que amaga un so: dins el bosc hi ha un esquirol, al prat una vaca... 


Katsumi Komagata no utilitza llapis ni colors per explicar les històries dels seus llibres. Tria papers de textures diferents per retallar-los i combinar-los, sorprenent el tacte i la vista dels lectors.

TAMBÉ US AGRADARAN
28.90

Una mirada íntima i introspectiva, excepcional i portentosa, a la personalitat de la genial artista i un de les principals icones de la cultura llatinoamericana del segle XX.

48.00

Aquest assaig sobre l'obra de l'artista japonès Katsumi Komagata proposa passejar pel catàleg dels llibres publicats per l’artista i descobrir les seves aportacions al món de la literatura infantil i juvenil (lij).

 

39.50

Katsumi Komagata parla de l'embaràs i la formació d'una nova vida humana, tot jugant amb papers de diferents textures.   

30.00

Llibre de roba fet amb serigrafia completament artesanal. De format petit perquè els nadons el puguin agafar sols, té diferents textures, és flexible i no es fa malbé per molt que el rebreguin.

70.00

Edició acuradíssima (paper, tintes, enquadernació, textura) que mostra el treball de Jimmy Liao en una antologia de 50 il·lustracions de l’autor, entre les quals la retrobada dels protagonistes de Desencuentros.  

39.50

Un teatre encunyat en el qual apareixen gairebé 100 personatges dels llibres de Rébecca Dautremer.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !