x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • Bona nit - Pati de Llibres
  • Bona nit - Pati de Llibres
12.50
Bona nit
Català
Meritxell Martí i Xavier Salomó (il.)
Combel
A partir de
Categories
12.50
Bona nit

Quan es fa fosc, la lluna ve per acompanyar els somnis. Xxxt! És hora d’anar a dormir! Un títol tot cartró per aprendre les activitats i les rutines nocturnes.

TAMBÉ US AGRADARAN
12.50

El llibreque captivarà els més petits quan els seus dits facin lliscar les llengüetes cap amunt perquè tothom es desperti.

15.95

Llibre que aborda la transsexualitat amb naturalitat. Un apropament al públic infantil sobre la diversitat de gènere des del respecte i la integració.

34.15

CAT. Enganxeu un personatge en una manyopla i canteu als infants les cançons catalanes que s’aprenen a l’escola bressol i l’educació infantil. Al CD sentireu les cançons cantades i en versió instrumental.

19.95

L’Erugueta d’Eric Carle, amb el llibre en anglès dins un estoig, en format gran, amb pàgines de paper fi i CD. Un llibre infantil imprescindible que narra el cicle vital d’una eruga des que neix de l’ou fins que es transforma en papallona.

13.90

Un llibre d’imatges, encadenades mitjançant paraules, que anima a conèixer el món real que ens envolta i a explorar els racons meravellosos que la imaginació ens ofereix.

30.00

Llibre de roba fet amb serigrafia completament artesanal. De format petit perquè els nadons el puguin agafar sols, té diferents textures, és flexible i no es fa malbé per molt que el rebreguin.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !