Comencem nou curs amb noves activitats familiars a la llibreria

Hem obert la llibreria amb el taronger ple de taronges que creixen i maduren dia a dia. Mentre faci bon temps, aprofitarem el pati per fer-hi els clubs de lectura i les activitats familiars. Comencem nou curs oferint-vos noves activitats. Famílies lectores, reserveu els matins de dissabte 17 i 24 de setembre per venir junts adults i infants al Pati de llibres i gaudir junts de llegir pel plaer de llegir.
pati_de_llibres

Dissabte 17 a les 12 h.
Xerrada sobre lectura primerenca amb un recorregut a través dels llibres que llegim amb els més petits.
A càrrec de Noemí Mercadé, directora d’edicions d’Editorial Casals, especialitzada en el món del llibre educatiu, i de Combel Editorial i Editorial Bambú, els segells de Literatura Infantil i Juvenil de Casals. Formada en l’àmbit de l’educació, la seva passió són els llibres infantils, novelty i pop up, on el background pedagògic i la creativitat es donen la mà per crear nous títols i col·leccions.
Famílies amb nadons (0-2 anys)
moixaina

Dissabte 24 a les 12 h.
Contacontes i taller d’estampació
a partir de L’ANIMAL MÉS GRAN DEL MÓN.
A càrrec de Crisspeta i Yekibud (http://www.yekibud.es/tag/crisspeta/), editorial que pubica el llibre de Pere Juan i Noemí Batllori: L’animal més gran del món. Veniu a participar del contacontes. Us avancem que fareu l’animal! I, després, estampareu amb suros a partir de la història narrada. Serà divertit i creatiu.
Famílies amb nens i nenes (+3 anys)
animal

Les activitats familiars de dissabte al matí són gratuïtes i obertes. No cal fer inscripció prèvia. Simplement veniu junts adults i infants, i gaudiu. Deixeu-vos sorprendre pels llibres que hi coneixereu i, si us atrapen, compreu-los per rellegir-los a casa, al parc, al tren, tantes vegades com vulgueu.

Bentornats de les vacances d’estiu. Bon curs i bones lectures!
Àlex, Diana i Sonia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *