Miquel Desclot, el domador de paraules

el_domador_de_paraules

Miquel Desclot és un mag de la paraula. Ningú com ell sap fer que les paraules saltin a la pista de circ i facin acrobàcies, ballin amb la seva pròpia música i creïn efectes màgics en els lectors i els oients. “És quan fan coses extraordinàries, quan les paraules són emocionants”, ens diu aquest creador infatigable de poesia infantil que ens sorprèn, ens fa imaginar noves realitats i ens fa riure junts a adults i infants amb els seus poemes.

Els poemes dels cinc poemaris que recull El domador de paraules ens fan anar de la immensitat de l’univers al racó més petit de casa nostra, amaguen endevinalles i juguen, sobretot juguen, amb enginy, fent-nos parar atenció amb els cinc sentits a cada paraula del poema i a la manera com es relacionen entre elles, portant els lectors a mirar les paraules i els poemes des de totes les perspectives possibles, a llegir-les, tocar-les, assaborir-les i sentir-les.

En l’enllaç següent, us portem a la ràdio, cugat.cat, on la Diana llegeix alguns dels seus poemes, juntament amb d’altres d’Enric Larreula:

Diana llegeix poemes de Miquel Desclot, El domador de paraules.

miquel_desclot

Hem tingut Miquel Desclot amb nosaltres al Pati de llibres celebrant el Festival Nacional de Poesia 2014 i ha estat increïble. Preneu-vos una estoneta de descans del que estigueu fent i escolteu atentament l’àudio que vam gravar al pati de la llibreria, sota la pèrgola, envoltats de plantes i amb l’aroma del taronger. Vam quedar tots absolutament atrapats per la paraula!

Àudio Miquel Desclot, El domador de paraules, La Galera I Pati de llibres. Llibreria infantil i juvenil

Per comprar el llibre, entreu aquí:

http://www.patidellibres.com/el-domador-de-paraules.html

I aprofitem per recomanar-vos una vegada més (som infatigables!, ha, ha) La casa de la Mei. Entreu aquí per veure el llibre i, si no el teniu a la biblioteca personal, compreu-lo. La versió en català de Miquel Desclot és genial.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *