La rebel·lió de l’alegria al Pati de llibres. TRISTÀNIA IMPERIAL, Jaume Copons, Liliana Fortuny, Babulinka Books

tristania


Tristània Imperial o la rebel·lió de l’alegria, Jaume Copons, Liliana Fortuny, Babulinka Books.

tristania_imperial

Comencem l’any amb una trobada amb autors que és alhora la inauguració d’una expo de petit format on BABULINKA BOOKS mostra les cares de tots els que participen en la creació, fabricació i difusió del llibre protagonista d’aquest principi d’any: Tristània Imperial.

Tristània Imperial o la rebel·lió de l’alegria, Jaume Copons, Liliana Fortuny, Babulinka Books.

expo1

expo2

Avui hem tingut a la llibreria alguns dels agents culturals que han fet possible el llibre. Hem pogut escoltar l’escriptor, la il·lustradora, l’editora i el fotògraf de l’expo. I també hem tingut amb nosaltres alguns dels lectors. L’escriptor, el Jaume Copons, ens ha parlat de l’Andreu Sánchez, el creador del Buri Buri, el personatge principal de la història del Tristània; ens ha parlat de la Tina Vallès, la correctora dels textos que ell ha escrit, i ha fet una passejada per l’expo mentre explicava quina feina fa cada un dels diferents agents gràcies als quals el llibre ha arribat a mans dels lectors. L’expo serà a la llibreria fins el 29 de febrer. Els propers dies us explicarem la feina concreta de cada un dels participants de la creació del llibre.

escriptor_expo

escriptor_editora

Després, hem escoltat el Jaume Copons explicar-nos la història del Tristània. Allà va un resum de l’argument: Unes bruixes malvades volen endur-se l’alegria del Parc d’Atraccions del TIBIDABO. El Buri Buri i els seus amics no permetran que la tristesa es quedi al parc, perquè tenen una pila de motius per estar alegres. I nosaltres els hem acompanyat afegint els nostres motius per estar alegres.

escriptor1

escriptor2

escriptor3

escriptor4

Mentre l’escriptor ens explicava la història, la Liliana Fortuny ha fet un dibuix que resum en una imatge el Tristània.

escriptor_illustradora1

illustradora1

illustradora2

illustradora3

illustradora4

I l’hem sortejat. L’afortunada que ha guanyat el dibuix signat per la Liliana Fortuny ha estat la Tinhiko.

sorteig_dibuix1

sorteig_dibuix2

Les llibreteres del Pati de llibres agraïm als autors i especialment a l’editora de Babulinka Books, la Mar González, aquest matí compartit a la llibreria. Ha estat genial. Gràcies per omplir d’alegria la llibreria.

escriptor_illustradora_editora

Illustradora_editora1

illustradora_editora2

Cada una de les famílies que hem participat de la trobada aquest matí, ens hem endut a casa una mica de màgia.

public_tristania

A casa nostra la màgia ja fa efecte i aquest lector està dibuixant en un quadern els personatges del Tristània Imperial. Increïble! Emoció imperial!

lector_tristania

I no podem (NI VOLEM) acabar el reportatge del matí d’avui sense fer esment de l’ANUNCI que han fet el Jaume Copons i la Liliana Fortuny al Pati de llibres, perquè sabem que us emocionarà… Al febrer Combel publicarà DOS TÍTOLS de l’Agus i els monstres: el número 5 de la col·lecció, que serà groc i es titularà LA LLEGENDA DEL MAR, i un llibre especial titulat SANT JORDI DE LES GALÀXIES. Ganes de llegir-los!

anunci_agus1

anunci_agus2

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *