Dijous, curs d’escriptura

laboratori_lletres

DIJOUS, CURS D’ESCRIPTURA

Engeguem una col·laboració que ens fa moltíssima il·lusió compartir: El Laboratori de Lletres comença un curs d’escriptura per a joves (+12 anys) a la llibreria.

A qui va dirigit el curs?
Als lectors que us poseu en la pell de l’escriptor quan parlem dels personatges i dels girs argumentals dels llibres que comentem a les sessions del club de lectura. Amb aquest curs podeu fer el pas per buscar la pròpia veu i dir el que voleu expressar a través de l’escriptura.

Qui l’impartirà?
Impartirà les classes l’Àlex Hinojo, coautor dels llibres de la col·lecció GUARDIANS DE SOMNIS.

alex_hinojo

La manera com enfoca el curs l’autor té lligams estrets amb la manera com enfoquem les tertúlies del club de lectura a la llibreria. Diu l’Àlex Hinojo: “Ser un bon lector és el primer pas per ser un bon narrador. Gaudir llegint, escrivint, corregint, polint i encoratjant la creativitat i la imaginació és sempre la millor manera per aconseguir-ho. Per això, aprendrem a distingir les veus que ens parlen des dels textos aliens per construir els propis. La creació de personatges, la trama, els girs argumentals, la idea inicial… Tot això ens portarà a crear un univers personal en què la nostra història començarà a prendre vida. Serà llavors quan se’ns posarà a caminar.”

Què farem?
El curs se centra en la narrativa. Seguirem el programa que el Laboratori de lletres fa a Barcelona en el Curs de Narrativa per a joves: “adreçat a nois i noies d’entre 13 i 17 anys que vulguin endinsar-se en l’escriptura sense prejudicis de gènere: negra, romàntica, fantàstica, juvenil, introspectiva, confessional… L’únic requisit imprescindible és tenir alguna cosa per explicar i voler trobar una veu pròpia per fer-ho. Al llarg del curs, per tant s’oferiran pistes i eines per trobar aquesta primera veu i començar a convertir-se en escriptor. L’entrada, per descomptat, serà a través de la lectura.”

Quan ens trobarem?
Cada dijous, de 18 a 19.15 h. El curs tindrà blocs trimestrals. El primer trimestre d’aquest curs escolar el centrarem en els mesos d’octubre, novembre i desembre.

Com ens hi apuntem?
Venint a reservar plaça a la llibreria:
Pati de llibres. Llibreria infantil i juvenil
C/ Xerric 22, Sant Cugat del Vallès
pati@patidellibres.com
935831722

Bones lectures i, ara també, bona escriptura!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *