Comencem 2017 amb l’expo d’Albert Asensio: EL BANC BLAU

albert_asensio_original_el_banc_blau

MOLT BONA ENTRADA EN EL 2017 A TOTHOM!

Al Pati de llibres comencem l’any amb l’exposició d’il·lustració centrada en l’obra d’Albert Asensio. Animeu-vos a venir a veure els originals d’EL BANC BLAU i del LES AVENTURES D’EN NAO, EL NEN LLENGUADO juntament amb prints d’aquestes obres, dels llibres de la col·lecció ALLÀ ON VIUEN ELS ANIMALS i d’obra inèdita d’Albert Asensio que tenim en exposició i a la venda a la llibreria.

Pengem una petita mostra del que podeu veure en persona quan visiteu l’exposició aquests dies:

EL BANC BLAU (originals)
Àlbum escrit i il·lustrat per Albert Asensio i publicat per Babulinka Books en català i castellà.
banc_blau1
banc_blau2
gossos
banc_blau3
banc_blau4

EL BANC BLAU (prints)
Àlbum escrit i il·lustrat per Albert Asensio i publicat per Babulinka Books en català i castellà.
albert_asensio_prints_el_banc_blau


LES AVENTURES D’EN NAO, EL NEN LLENGUADO
(originals i prints)
Novel·la juvenil escrita per Raül Romeva, il·lustrada per Albert Asensio i publicada en català per La Galera.

albert_asensio_nao1
albert_asensio_nao2

ALLÀ ON VIUEN ELS ANIMALS (prints)
Llibrets amb pàgines de cartró pensats per llegir amb nadons, escrits i il·lustrats per Albert Asensio i publicats per Juventud en català i castellà.
albert_asensio_on_viuen_els_animals

COL·LABORACIONS A LA PREMSA (La Vanguardia) I OBRA INÈDITA (prints)

albert_asensio_noies
albert_asensio_caputxeta

Aquestes i altres il·lustracions les podeu veure a l’exposició centrada en l’obra d’Albert Asensio que podeu visitar aquests dies a la llibreria. La vam inaugurar el 10 de desembre de 2016, i vam viure un matí de dissabte d’hivern ben especial.

Vam presentar l’àlbum EL BANC BLAU, d’Albert Asensio, publicat amb cura per Babulinka Books, i la novel·la juvenil LES AVENTURES D’EN NAO, EL NEN LLENGUADO, escrita per Raül Romeva, il·lustrada per Albert Asensio i publicada per La Galera.
raul_albert_mar1
raul_albert1
raul_albert4

Vam inaugurar l’exposició d’il·lustració amb originals d’ambdues obres i prints d’aquestes i d’altres obres d’Albert Asensio, com els creats per a la col·lecció de llibrets amb pàgines de cartró ON VIUEN ELS ANIMALS publicada per Editorial Juventud per a nadons.
juventud

Vam demanar a l’Albert i el Raül que ens signessin exemplars dels seus llibres i que ens parlessin de com van viure la creació d’aquestes obres.
albert1
raul2

Vam escoltar l’editora de Babulinka, Mar González, que ens va parlar de la voluntat d’aportar harmonia al món amb cada llibre que publica.
mar_babulinka

Vam veure la projecció de com l’Albert ha treballat la il·lustració en aquest àlbum, EL BANC BLAU, on ha inclòs estampació per primer cop en la seva obra, combinant-la amb el pinzell, el llapis… Alguns nens i nenes van experimentar aquesta tècnica fent un taller amb l’autor i l’editora.
taller_banc_blau1
taller_banc_blau5
taller_banc_blau7
taller_banc_blau6

I tot plegats vam gaudir de veure els originals i prints de l’obra de l’Albert que podeu visitar a la llibreria aquests primers dies de gener de 2017.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *