Club de lectura per a adults de literatura infantil i juvenil… BIBLIOTECA GABRIEL FERRATER

club_biblio2

ALS ADULTS TAMBÉ ENS AGRADA LA LITERATURA INFANTIL I JUVENIL.

Engeguem un club de lectura per a adults a la Biblioteca Gabriel Ferrater en què comentarem obres diverses de literatura infantil i juvenil. El grup tindrà com a màxim 15 places (i ja hi ha 7 persones inscrites, no us adormiu a apuntar-vos-hi). Ens trobarem el 3r dimarts de mes a la biblioteca central de 20 a 21.30 h. Comentarem un llibre que tots haurem llegit i, a partir d’aquest llibre, anirem a d’altres obres de la mateixa autoria o gènere o que abordin el tema des de perspectives diferents o que combinin tècniques diverses o… És prou obert com per fer les sessions a mida del que ens vingui de gust al grup. La idea és establir lligams entre llibres, gèneres, construcció de personatges, seqüències narratives… i oferir un ventall bibliogràfic de literatura infantil i juvenil en què també parlarem d’assaig sobre lij.

Info pràctica:
La biblioteca facilitarà el llibre protagonista de cada sessió a través del préstec interbibliotecari (té un cost d’un euro i mig). D’aquest llibre anirem a d’altres que mostrarem i veurem alhora en plena sessió del club de lectura.
Les trobades seran informals. Muntarem una taula comuna d’aportació i debat.
Ens trobarem a l’espai d’infantil de la Biblioteca Gabriel Ferrater el 3r dimarts de mes de 20 a 21.30 h al llarg del curs escolar.

club_biblio1

Per inscriure-us heu de trucar al 935892749 o anar a la biblioteca:
BIBLIOTECA GABRIEL FERRATER
Av/ del Pla del Vinyet 40
Sant Cugat del Vallès

Quan tinguem el grup tancat (15 persones), farem una sessió de presentació del curs i començarem.
Ganes de començar!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *