Advent 8. El banc blau

advent8_el_banc_blau

EL BANC BLAU, Albert Asensio, Babulinka Books.

La recomanació d’avui és una invitació a aturar el que estigueu fent, seure, tancar els ulls i tornar a obrir-los a poc a poc, parant atenció als detalls del que us envolta i del que teniu davant: l’últim llibre d’Albert Asensio i el seu primer àlbum, El banc blau, la il·lustració del qual combina llapis, pinzellades de color i estampació per narrar un bon grapat d’històries de vida que conflueixen en aquest banc: coneixences, amistat, amor, pèrdua, soledat, companyonia… Les estacions se succeeixen, passa la vida. En Thabo pinta i repinta incansablement el banc de blau amb cura, i és en aquesta cura on centrem l’atenció de la lectura que fem avui del llibre. Ahir vam centrar l’atenció en la fortalesa de la Maria i sabem que en properes lectures centrarem l’atenció en altres personatges, convençudes que aquest àlbum el rellegirem moltes vegades.

Us convidem a venir aquest dissabte al Pati de llibres a la presentació d’EL BANC BLAU, d’Albert Asensio, publicat amb cura per Babulinka Books. Presentarem l’àlbum i la novel·la juvenil Les aventures d’en Nao, el nen llenguado, escrita per Raül Romeva, il·lustrada per Albert Asensio i publicada per La Galera. Inaugurarem l’exposició d’il·lustració amb originals d’ambdues obres i prints d’altres obres d’Albert Asensio, com els creats per a la col·lecció de llibrets amb pàgines de cartró ON VIUEN ELS ANIMALS publicada per Editorial Juventud per a nadons.

Demanarem a l’Albert i el Raül que ens signin exemplars dels seus llibres i que ens parlin de com viuen el procés de creació. Escoltarem l’editora de Babulinka, Mar González, que ens parlarà de la voluntat d’aportar harmonia al món amb cada llibre que publica. Veurem la projecció de com l’Albert ha treballat la il·lustració en aquest àlbum, EL BANC BLAU, on ha inclòs estampació per primer cop en la seva obra. Els nens i nenes podran experimentar aquesta tècnica fent un taller. I els adults passejarem amb calma gaudint dels originals i prints d’aquests llibres que estaran exposats i a la venda a la llibreria durant el proper mes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *