Advent 7. El Petit Príncep / El Principito / Le Petit Prince pop up

advent7_le_petit_prince

EL PETIT PRÍNCEP / EL PRINCIPITO / LE PETIT PRINCE, Antoine de Saint-Exupéry, Salamandra. Edició amb desplegables (pop up).

“Si algú estima una flor de la qual només existeix un exemplar en milions i milions d’estrelles, amb això en té prou per ser feliç quan se les mira. Pensa: ‘La meva flor és aquí, en algun lloc…’Però si el be es menja la flor, per ell és com si, tot d’un plegat, totes les estrelles s’apaguessin! I no és important, això!”

No ens cansarem mai de recomanar que llegiu i rellegiu aquest llibre.

El podeu comprar a la llibreria i a la web:
CAT. http://www.patidellibres.com/el-petit-princep-pop-up-cat.html
ESP. http://www.patidellibres.com/es/el-principito-pop-up-esp.html
FR. http://www.patidellibres.com/le-petit-prince-pop-up-fr.html

El desembre de 2015 (ja fa un any!) vam fer una trobada familiar a la llibreria amb la Roser Grivé, professora de filosofia de l’Escola Thau, que al llarg de l’any havia fet la lectura filosòfica de l’obra a les classes de Filosofia de tots els cursos de l’Educació Secundària. Vam llegir junts fragments de l’obra, vam parar atenció al que ens removien per dins i vam comentar el que en pensàvem. L’abril d’enguany, 2016, vam celebrar el 73 aniversari de la primera edició de l’obra trobant-nos amb ella amb els quatre grups de nois i noies del club de lectura de la llibreria. Entreu a l’enllaç per fer-vos una idea de com va anar la conversa en aquestes trobades: http://www.patidellibres.com/blog/petit-princep-literatura-filosofia/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *